ΑρχικήinetΤο Netflix ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως

Το Netflix ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως

Όπως είχε προβλέψει και η ίδια η εταιρεία, το Netflix ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια συνδρομητές, αναφέροντας ότι αυτή την στιγμή 203,66 εκατομμύρια πελάτες πληρώνουν μια συνδρομή της streaming πλατφόρμας. Το Netflix σημείωσε επίσης ότι οι πρωτότυπες ταινίες/σειρές της ήταν οι εννιά από τις δέκα κορυφαίες σειρές της Google για το 2020.

Netflix

Το Netflix σκοπεύει επίσης να παρουσιάσει τη λειτουργία “shuffle play” που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε κάτι για να παρακολουθήσετε εάν αισθάνεστε ότι βαριέστε όλες τις προτεινόμενες επιλογές που σας εμφανίζει η πλατφόρμα – η λειτουργία θα κυκλοφορήσει στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Το Netflix προβλέπει ότι η γαλλική σειρά μυστηρίου Lupin θα έχει 70 εκατομμύρια προβολές έως το τέλος των πρώτων 28 ημερών της κυκλοφορίας της και είπε ότι πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το The Crown από τότε που κυκλοφόρησε. Άλλες επιτυχίες του 2020 περιελάμβαναν το Tiger King και το The Queen’s Gambit, με 62 εκατομμύρια θεατές σε τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό ήρθε καθώς ο ανταγωνισμός αυξήθηκε, με τις Disney+, HBO Max και Peacock να έρχονται με υποστήριξη από τους κύριους ανταγωνιστές της εταιρείας και με την πλατφόρμα Paramount+ να είναι έτοιμη να αλλάξει την στρατηγική της για το 2021. Ωστόσο, τα στελέχη προχωρούν μπροστά και το report ισχυρίζεται ότι το Netflix έχει πάνω από 500 τίτλους σε φάση παραγωγής ή προετοιμασίας για κυκλοφορία.

Η εταιρεία Netflix, η οποία έχει συγκεντρώσει δισεκατομμύρια ομόλογα για να χρηματοδοτήσει τις ενέργειες της, είπε «πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται πλέον να συγκεντρώνουμε εξωτερικές χρηματοδοτήσεις για τις καθημερινές μας δραστηριότητες».

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS