ΑρχικήsecurityΦορητό VPN προστατεύει τα διαδικτυακά σας δεδομένα

Φορητό VPN προστατεύει τα διαδικτυακά σας δεδομένα

Οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, συστήνουν τη χρήση VPN κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας. Ωστόσο παρά την προστασία που σίγουρα προσφέρουν και τη διατήρηση της ανωνυμίας σας, τα VPN είναι συχνά αρκετά ακριβά. Μια ετήσια συνδρομή σε μια έγκυρη υπηρεσία VPN, μπορεί να σας κοστίσει περίπου εκατό δολάρια.

VPN

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και να έχετε πάντα την επιλογή να μην εμπλακείτε με μία συνδρομή VPN, υπάρχει το Deeper Connect Nano. Πρόκειται για μια αποκεντρωμένη συσκευή VPN και τείχους προστασίας, που εξαλείφει την ανάγκη πληρωμής μηνιαίων συνδρομών για υπηρεσίες VPN. Ένα εξαιρετικό φορητό εργαλείο, που μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε κι αν πάτε και να είστε προστατευμένοι όταν συνδέεστε στο διαδίκτυο.

Σε αντίθεση με ένα VPN, που κάνει αναδρομολόγηση της σύνδεσή σας σε διάφορους διακομιστές, αυτή η συσκευή λειτουργεί ως client και διακομιστής και η διεύθυνση IP σας αλλάζει αυτόματα με βάση τους κανόνες δρομολόγησης. Δεν υπάρχει κάποιος τρίτος που διαχειρίζεται το δίκτυό σας για εσάς. Δεν υπάρχει διακομιστής, επομένως κανένα από τα δεδομένα σας δεν θα καταγραφεί, διαρρεύσει, ή παραβιαστεί. Επίσης, αποκλείει διαφημίσεις, προγράμματα παρακολούθησης και κακόβουλο λογισμικό σε ολόκληρο το δίκτυο, ενώ σας επιτρέπει επίσης να περιηγείστε και να κάνετε streaming στο διαδίκτυο χωρίς συμφόρηση.

δεδομένα

Δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί κυρίως για την προστασία των δεδομένων σας, αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει ένα τείχος προστασίας 7 επιπέδων, που προστατεύει ολόκληρο το οικιακό ή επιχειρηματικό σας δίκτυο. Φιλτράρει ακόμη και τα NSFW και NSFC σε όλες τις συσκευές Διαδικτύου, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση στο χώρο εργασίας και στο σπίτι.

Η ρύθμιση του φορητού VPN είναι επίσης πολύ απλή. Με μια σχεδίαση plug-and-play, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε δωρεάν, ασφαλές και ιδιωτικό internet όπου κι αν βρίσκεστε. Το Deeper Connect Nano ήταν τόσο εντυπωσιακό που κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε δωρεές στο IndieGogo. Τώρα, μπορείτε κι εσείς να γίνετε ιδιοκτήτες αυτού του θαυμάσιου εργαλείου ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, με έκπτωση 33%. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το αποκτήσετε στα 199,99 $.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS