ΑρχικήinetΗ Apple προσλαμβάνει μηχανικούς για να εργαστούν στην τεχνολογία 6G

Η Apple προσλαμβάνει μηχανικούς για να εργαστούν στην τεχνολογία 6G

Η Apple προσλαμβάνει μηχανικούς για να εργαστούν στην ασύρματη τεχνολογία επόμενης γενιάς 6G, με βάση τις θέσεις εργασίας που εντοπίστηκαν από τον Mark Gurman του Bloomberg.

6G

Οι καταχωρίσεις αφορούν θέσεις εργασίας στα γραφεία της Apple στο Silicon Valley και στο Σαν Ντιέγκο, όπου η εταιρεία εργάζεται για την ανάπτυξη ασύρματης τεχνολογίας και το σχεδιασμό chip, σύμφωνα με την έκθεση του Gurman.

“Θα έχετε τη μοναδική και ικανοποιητική ευκαιρία να δημιουργήσετε ασύρματη τεχνολογία επόμενης γενιάς που θα έχει βαθύ αντίκτυπο στα μελλοντικά προϊόντα της Apple”, αναφέρει η ανακοίνωση για τις θέσεις εργασίας. “Σε αυτόν τον ρόλο θα είστε στο κέντρο μιας ερευνητικής ομάδας που θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία νέων τεχνολογιών ραδιοπρόσβασης επόμενης γενιάς κατά την επόμενη δεκαετία.”

Οι άνθρωποι που θα προσλαμβάνονται για τις θέσεις θα «ερευνήσουν και θα σχεδιάσουν συστήματα ασύρματης επικοινωνίας επόμενης γενιάς (6G) για δίκτυα ραδιοπρόσβασης» και «θα συμμετάσχουν σε βιομηχανικά / ακαδημαϊκά φόρουμ που είναι παθιασμένα με την τεχνολογία 6G».

Η Apple υιοθέτησε την συνδεσιμότητα 5G στα iPhone μόλις πέρυσι και το 6G δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το 2030, αλλά οι θέσεις εργασίας δείχνουν ότι η Apple είναι πρόθυμη να συμμετάσχει στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης της νέας τεχνολογίας.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS