ΑρχικήinetΗ Apple εργάζεται σε δύο αναδιπλούμενα μοντέλα iPhone

Η Apple εργάζεται σε δύο αναδιπλούμενα μοντέλα iPhone

Μπορεί η Apple να έχει μείνει λίγο πίσω στο πεδίο των αναδιπλούμενων τηλεφώνων, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς την ιδέα.

Apple

Σύμφωνα με το κατάστημα Taiwan Daily Economic News (μέσω MacRumors), δύο διαφορετικά πρωτότυπα πτυσσόμενων τηλεφώνων έχουν περάσει εσωτερικές δοκιμές αντοχής στο εργοστάσιο Foxconn στο Shenzhen της Κίνας.

Η έκθεση ισχυρίζεται ότι μία από τις συσκευές είναι ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο, παρόμοιο με το Samsung Galaxy Z Flip. Το άλλο είναι ένα τηλέφωνο που διαθέτει δύο οθόνες, οι οποίες συνδέονται με έναν μεντεσέ.

Η ιδέα της Apple να κάνει μια αναδιπλούμενη ή συσκευή διπλής οθόνης δεν είναι φυσικά κάτι καινούριο. Η εταιρεία είχε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα τέτοιο τηλέφωνο το 2017 και μια έκθεση το 2018, ανέφερε ότι η Apple μπορεί να ετοιμάζεται να ξεκινήσει την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενο τηλέφωνο το 2020. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, αλλά το 2020 ήταν μια πολύ διαφορετική χρονιά, με την πανδημία του Covid-19 να έχει πάει πίσω το πρόγραμμα κυκλοφορίας των συσκευών της Apple και να επηρεάζει τις πωλήσεις.

Όμως και ο leaker Jon Prosser μίλησε τον Ιούνιο για ένα iPhone που θα διαθέτει διπλή οθόνη, με δύο πάνελ που θα συνδέονται με ένα μεντεσέ. Είπε ότι ενώ οι οθόνες του τηλεφώνου είναι ξεχωριστές, φαίνονται “αρκετά συνεχείς και απρόσκοπτες” όταν επεκτείνονται. Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που ανήκει στην Apple και ανακαλύφθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα, περιγράφει μια συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη, όπου “το πρώτο και το δεύτερο τμήμα ενός περιβλήματος για τη συσκευή μπορεί να ενώνονται με τη χρήση ενός μεντεσέ.”

Η νέα έκθεση αναφέρει ότι είναι πολύ νωρίς για να πει πότε η Apple θα κυκλοφορήσει οποιοδήποτε από αυτά τα δύο πτυσσόμενα μοντέλα, αν και οι φήμες λένε ότι αυτό θα συμβεί στα τέλη του 2022 ή του 2023.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS