ΑρχικήinetBill Gates: το αστείο της κόρης του για τη συνωμοσία των εμβολίων

Bill Gates: το αστείο της κόρης του για τη συνωμοσία των εμβολίων

Η κόρη του Bill Gates, Jennifer, η οποία σπουδάζει ιατρική, έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον COVID-19 στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Και όπως και πολλοί ακόμα που έκαναν το εμβόλιο, μοιράστηκε μια φωτογραφία στα social media.

Bill Gates

Ωστόσο όπως φάνηκε από την ανάρτησή της, η Jennifer Gates γνωρίζει καλά τις ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν σχετικά με τον μπαμπά της και το εμβόλιο. Αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τον εμβολιασμό της λοιπόν, είπε αστειευόμενη ότι “Δυστυχώς το εμβόλιο ΔΕΝ εμφύτευσε την ιδιοφυία του πατέρα μου στον εγκέφαλό μου – μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη.

Ο πατέρας της Jennifer, Bill Gates είναι συνιδρυτής της Microsoft, ενώ έχει εργαστεί επί χρόνια, πάνω στην έρευνα και την προώθηση εμβολίων σε όλο τον κόσμο, μέσω του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates. Έχει επίσης γίνει κατά καιρούς αντικείμενο πολλών παράξενων και εντελώς αβάσιμων θεωριών συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένης μιας που ισχυρίζεται ψευδώς ότι προωθεί τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19, με σκοπό να εμφυτεύσει στους ανθρώπους ένα μικροτσίπ που θα τους παρακολουθεί.

θεωρίες συνωμοσίας

Η κόρη του Jennifer, είναι τώρα στο δεύτερο έτος των σπουδών της, στην Ιατρική Σχολή Icahn στη Νέα Υόρκη. Όπως σημείωσε επίσης στην ανάρτησή της, “Θα εξακολουθώ να φοράω τη μάσκα μου (ή και δύο!) μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης μου – ελπίζω ότι αυτό εξηγεί πολλά. ” Ο Δρ Anthony Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Joe Biden, ενέκρινε πρόσφατα τη χρήση υφασμάτινης μάσκας πάνω από μια χειρουργική μάσκα, η οποία σύμφωνα με το CDC βελτιώνει την εφαρμογή της χειρουργικής μάσκας και συνεπώς προσφέρει καλύτερη προστασία έναντι του κορωνοϊού.

Η Jennifer Gates, είναι η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά του Bill και της Melinda Gates. Ο Bill Gates έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου τον περασμένο μήνα, καθώς είχε προτεραιότητα, αφού έγινε 65 ετών τον Οκτώβριο. Σαν την κόρη του, έτσι και ο πατέρας μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της ευτυχισμένης στιγμής και έγραψε: «Νιώθω υπέροχα».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS