ΑρχικήinetiPhone 13: Θα είναι η πρώτη σειρά iPhone με always-on οθόνη;

iPhone 13: Θα είναι η πρώτη σειρά iPhone με always-on οθόνη;

Φήμες λένε ότι η νέα σειρά iPhone 13 θα δανειστεί την always-on οθόνη από το Apple Watch. Επιπλέον, το πολυαναμενόμενο iPhone πιθανότατα θα υποστηρίζει κάποια νέα χαρακτηριστικά κάμερας, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας πορτρέτου για βίντεο.

iPhone 13 always-on οθόνη

Αυτές οι πληροφορίες έρχονται από τον Max Weinbach, ο οποίος έχει προβλέψει και στο παρελθόν κάποια χαρακτηριστικά μελλοντικών προϊόντων της Apple.

Το iPhone 13 μπορεί να έχει μια always-on οθόνη

Αν το νέο μοντέλο του 2021 έχει πράγματι αυτό το χαρακτηριστικό, θα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Η always-on οθόνη είναι ουσιαστικά μια οθόνη που ποτέ δεν απενεργοποιείται εντελώς. Τα εικονίδια του ρολογιού και της μπαταρίας θα εμφανίζονται πάντα. Οι ειδοποιήσεις θα ανάβουν την οθόνη για λίγο.

Η Apple εγκαινίασε την always-on οθόνη στο Apple Watch Series 5 το 2019. Και ενώ το iPhone 13 θα είναι ίσως η πρώτη iOS συσκευή με αυτό το χαρακτηριστικό, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα Android smartphone, στα οποία είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.

Νέες λειτουργίες κάμερας και καλύτερο MagSafe

Εδώ και καιρό, κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τα επόμενα μοντέλα iPhone Pro. Μερικές από αυτές, εστιάζουν στις κάμερες και τις βελτιωμένες λειτουργίες τους. Σύμφωνα με τον Weinbach, τα νέα iPhone θα περιλαμβάνουν μια ειδική λειτουργία για λήψη υψηλής ποιότητας φωτογραφιών του φεγγαριού και των αστεριών.

Επιπλέον, λέει ότι το iPhone 13 θα έχει δυνατότητα portrait video, επεκτείνοντας το bokeh εφέ πέρα ​​από τις εικόνες. Οι χρήστες της Apple ζητούσαν αυτό το χαρακτηριστικό εδώ και χρόνια, ώστε να γίνεται εστίαση στο πρόσωπο ή το αντικείμενο που τους ενδιαφέρει και να θολώνει το background.

Τέλος, ο Weinbach ισχυρίζεται ότι το iPhone 13 θα περιλαμβάνει ισχυρότερους μαγνήτες για το MagSafe.

Ο συγκεκριμένος πληροφοριοδότης έχει βαθμολογηθεί με 67,1% στο AppleTrack, ως προς την ακρίβεια των πληροφοριών που μοιράζεται με τον κόσμο, σχετικά με τα προϊόντα της Apple. Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία του smartphone ή μια επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια την εταιρεία.

iPhone 13 always-on οθόνη

Άλλες φήμες για τη σειρά iPhone 13

Η σειρά iPhone 13 θα κυκλοφορήσει σε περίπου μισό χρόνο, αλλά ήδη έχουν γίνει πολλές διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά της. Οι περισσότερες από αυτές τις διαρροές συμφωνούν στο ότι τα τέσσερα μοντέλα θα έχουν γενικά το ίδιο σχήμα και μέγεθος με τα προηγούμενα μοντέλα.

Ωστόσο, έχουν ήδη ειπωθεί κάποιες διαφορές, που στόχο έχουν τη βελτιωμένη εμπειρία του χρήστη.

Πηγή: Cult of Mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS