ΑρχικήyoutubeiPhone 13: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολυαναμενόμενο Apple lineup

iPhone 13: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολυαναμενόμενο Apple lineup

Είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για το επόμενο iPhone, δεδομένου ότι η Apple αποκάλυψε το τελευταίο της iPhone 12 lineup πριν από λίγο μόλις καιρό. Ωστόσο, οι φήμες για το iPhοne 13 αυξάνονται όλο και περισσότερο, κινώντας την περιέργεια των καταναλωτών.

Έτσι, θα μοιραστούμε μαζί σας όλες τις πληροφορίες σχετικά με το iPhone 13 που απαντούν σε μερικές από τις πιο βασικές ερωτήσεις, όπως πότε θα κυκλοφορήσει, πώς θα είναι και τί αναβαθμίσεις κάμερας θα έχει.

iPhone 13: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολυαναμενόμενο Apple lineup
iPhοne 13: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολυαναμενόμενο Apple lineup

Ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 13
Η Apple κρατά, ως συνήθως, την κυκλοφορία του iPhοne 13 για τον Σεπτέμβριο. Λόγω της πανδημίας του COVID-19, ο τεχνολογικός κολοσσός είχε κάποιες καθυστερήσεις στην παραγωγή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των iPhone 12/12 Pro και iPhone 12 Mini / 12 Pro Max μεταφέρθηκαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2020 αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο Ming-Chi Kuo, εξέχον αναλυτής της Apple ισχυρίζεται ότι το iPhone 13 δεν θα καθυστερήσει στην παραγωγή και θα κυκλοφορήσει στο κανονικό χρονικό πλαίσιο. Επομένως, μπορείτε να αναμένετε την κυκλοφορία του έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021.

iPhone 13: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολυαναμενόμενο Apple lineup
iPhοne 13 – Κυκλοφορία

Χαρακτηριστικά του iPhοne 13

  • Σχεδιασμός

Πώς μοιάζει το iPhone 13; iPhοne 13S;
Σύμφωνα με έκθεση του Mark Gurman που δημοσιεύτηκε στο Bloomberg, η σειρά iPhone 13 δεν θα έχει σημαντικές αναβαθμίσεις ως προς τον σχεδιασμό, καθώς κυκλοφόρησαν πολλά iPhones 2020. Λέει ότι οι μηχανικοί της Apple θεωρούν το iPhοne 13 ως αναβάθμιση «S»: Πρόκειται για μία ονομασία δημοφιλή σε μοντέλα iPhone παλαιότερης γενιάς που είχαν πάντα μικρές αλλαγές σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Ωστόσο, το ιαπωνικό site Mac Otakara ισχυρίζεται ότι το νεότερο iPhοne 13 θα είναι ελαφρώς παχύτερο από το iPhone 12 κατά 0,26 mm.

iPhone 13: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολυαναμενόμενο Apple lineup
iPhοne 13 – Σχεδιασμός
  • Μικρότερη εγκοπή

Σύμφωνα με το Mac Otakara, το iPhοne 13 θα διαθέτει μικρότερη εγκοπή. Το δημοφιλές leakster Ice Universe το επιβεβαίωσε επίσης σε ένα tweet. Η πρόσφατη έκθεση της DigiTimes εξηγεί ότι «ο νέος σχεδιασμός ενσωματώνει τα φωτιστικά Rx, Tx και flood στην ίδια μονάδα κάμερας… για να επιτρέψει μικρότερα μεγέθη εγκοπών».

iPhοne 13 – εμφάνιση
  • Δεν θα έχει θύρα lightning;

Υπήρξαν φήμες ότι η Apple απορρίπτει τη θύρα Lightning ξεκινώντας από το iPhone 13. Ο Gurman λέει ότι οι άνθρωποι στην Apple έχουν συζητήσει για την κατάργηση της θύρας υπέρ της ασύρματης φόρτισης. Ακόμα και ο Ming-Chi Kuo είπε, το 2019, ότι η Apple θα προσφέρει ένα «εντελώς ασύρματο» iPhone χωρίς lightning connector το 2021.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Apple εισήγαγε τον ασύρματο φορτιστή MagSafe στο iPhone 12 και αφαίρεσε το τούβλο φόρτισης από το κουτί. Εάν η Apple ενδιαφέρεται σοβαρά να αφαιρέσει τη θύρα, ίσως θα πρέπει να βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα φόρτισης του ασύρματου φορτιστή MagSafe. Επίσης, θα πρέπει να προσθέσει τον φορτιστή MagSafe στο κουτί.

  • Αναβαθμίσεις κάμερας

Σύμφωνα με φήμες, η Apple θα αντιγράψει τις αναβαθμίσεις κάμερας του iPhone 12 Pro Max σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 13. Με άλλα λόγια, και τα iPhones του 2021 θα διαθέτουν τον νέο αισθητήρα κάμερας 12 Pro Max, σταθεροποίηση αλλαγής αισθητήρα και τον σαρωτή LiDAR.
Όλα τα μοντέλα iPhοne 13 (εκτός από το iPhone 13 Pro Max) αναμένεται να έχουν μια σημαντική αναβάθμιση της κάμερας.

Επίσης, η DigiTimes αναφέρει ότι το iPhοne 13 θα έχει βελτιωμένο φακό κάμερας Ultra-Wide. Ο Kuo έχει επίσης υποστηρίξει αυτόν τον ισχυρισμό. Επίσης, τα μοντέλα Pro θα χρησιμοποιούν έναν μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας CMOS για την κύρια κάμερα που θα βελτιώσει την ανάλυση της εικόνας.

iPhοne 13 – κάμερα

Προδιαγραφές iPhone 13

  • Αναγνωριστικό αφής (Touch ID) στην οθόνη

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του iPhοne 13 θα μπορούσε να είναι η προσθήκη ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Υπήρξαν πολλές φήμες για αυτή την υποστήριξη στο iPhone 13.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Wall Street, το iPhone 13 θα χρησιμοποιεί έναν οπτικό αισθητήρα στην οθόνη, ωστόσο, ο Ming-Chi Kuo είπε ότι το επόμενο iPhone θα διαθέτει μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων με υπερήχους στην οθόνη. Ο Gurman είπε επίσης ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη θα είναι μία από τις βασικές αναβαθμίσεις των iPhones του 2021.

Οι διαρροές του iPhοne 13 λένε επίσης ότι δεν υπάρχουν σχέδια για την κατάργηση του FaceID. Σύμφωνα με τον Gurman, το FaceID εξακολουθεί να είναι χρήσιμο για δυνατότητες κάμερας και επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

  • Οθόνη 120Hz

Το υψηλότερο ποσοστό ανανέωσης θα γίνει πραγματικότητα στο iPhone 13, χάρη στην οθόνη LPTO OLED που θα παρέχεται από τη Samsung. Οι πρώτες φήμες για τα μοντέλα iPhone 12 Pro έδειχναν ότι όλα θα ερχόντουσαν με τεχνολογία 120Hz, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τώρα, οι φήμες των 120Hz Pro Display επανήλθαν ξανά αυτή τη φορά για το iPhοne 13.

Εκτός από αυτό, το iPhοne 13 θα διαθέτει σίγουρα την τυπική αναβάθμιση chip, από A14 σε A15. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι η επόμενη σειρά iPhone θα υποστηρίζει Wi-Fi 6E. Μια διαρροή υποδηλώνει ότι τα iPhones του 2021 θα διαθέτουν έως και 1 TB εσωτερικής αποθήκευσης.

iPhone 13: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολυαναμενόμενο Apple lineup
iPhοne 13 – κάμερα
  • Τιμή και σειρά iPhοne 13

Ο Ming-Chi Kuo επιβεβαίωσε ότι το iPhone 13 lineup θα παραμείνει ίδιο με το iPhone 12 lineup. Με άλλα λόγια, μπορείτε να περιμένετε τα iPhοne 13, iPhοne 13 Pro, iPhοne 13 mini και iPhone 13 Pro Max.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν φήμες για την τιμή του iPhοne 13. Ωστόσο, τα άτομα που παρακολουθούν στενά την Apple, εκτιμούν ότι η τιμή του iPhοne 13 θα είναι παρόμοια με εκείνη του iPhone 12.

  • Μίνι τιμή iPhοne 13 – 699 $
  • Τιμή iPhοne 13 – 799 $
  • Τιμή iPhοne 13 Pro – 999 $
  • Μέγιστη τιμή iPhοne 13 Pro – 1.099 $

Αυτή είναι απλώς μια πρόβλεψη και όχι οι πραγματικές τιμές του iPhοne 13.

Αυτές είναι κάποιες από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ως τώρα για το iPhone 13. Μένει να δούμε αν θα διαρρεύσουν νέα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο lineup.

Πηγή: fossbytes.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS