ΑρχικήHow ToΠώς θα μειώσετε τη χρήση δεδομένων Twitter σε iPhone και Android

Πώς θα μειώσετε τη χρήση δεδομένων Twitter σε iPhone και Android

Εάν κάθε φορά που μπαίνετε στην εφαρμογή Twitter χρησιμοποιείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας στο iPhone ή την Android συσκευή σας, ίσως ανησυχείτε για το πόσα δεδομένα καταναλώνετε. Άλλωστε είναι πολλά που μπορείτε να κάνετε στην εν λόγω εφαρμογή. Ευτυχώς, το Twitter παρέχει μια εύχρηστη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων“, που σας βοηθά μειώσετε τη χρήση των δεδομένων σας. Δείτε πώς μπορείτε να την ενεργοποιήσετε.

Twitter iPhone

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Twitter στη συσκευή σας. Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας (για Android) ή το κουμπί με τις τρεις παύλες (για iPhone) για να ανοίξετε το μενού.

Στο μενού που θα εμφανιστεί, επιλέξτε το “Ρυθμίσεις και απόρρητο“.

Στην ενότητα “Ρυθμίσεις και απόρρητο“, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε “Χρήση δεδομένων“.

Στην ενότητα “Χρήση δεδομένων”, εντοπίστε την επιλογή “Εξοικονόμηση δεδομένων” και ενεργοποιήστε την επιλογή (σε Android) ή γυρίστε το διακόπτη (σε iPhone) για να το ενεργοποιήσετε.

Όταν ενεργοποιηθεί, η ρύθμιση “Εξοικονόμηση δεδομένων” του Twitter θα αποτρέψει την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο και θα φορτώνονται εικόνες χαμηλότερης ποιότητας.

Μετά από αυτό, πατήστε το κουμπί πίσω δύο φορές για έξοδο από τις Ρυθμίσεις. Η λειτουργία Εξοικονόμησης δεδομένων για το Twitter είναι πλέον ενεργή. Εάν ωστόσο κάποια στιγμή δε χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την Εξοικονόμηση δεδομένων, πηγαίνοντας πάλι στις Ρυθμίσεις και απόρρητο> Χρήση δεδομένων και απενεργοποιώντας την επιλογή “Εξοικονόμηση δεδομένων”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS