ΑρχικήHow ToΠώς να αλλάξετε το username σας στο TikTok

Πώς να αλλάξετε το username σας στο TikTok

Εάν εγγραφήκατε στο TikTok βιαστικά, ίσως μετά από λίγο να συνειδητοποιήσατε ότι δεν σας αρέσει το username σας. Οπότε, μπορείτε με μια πολύ εύκολη και απλή διαδικασία να το αλλάξετε.

tiktok

Ενώ μπορείτε να συνδεθείτε στο TikTok και από τον web browser σας, ορισμένες ρυθμίσεις (συμπεριλαμβανομένου του username σας) είναι δυνατό να τις αλλάξετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TikTok σε Android, iPhone και iPad.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο smartphone ή το tablet σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Χρησιμοποιώντας τη γραμμή του μενού στο κάτω μέρος, πατήστε την καρτέλα “Me”.

tiktok

Η εφαρμογή θα εμφανίσει το προφίλ χρήστη, εμφανίζοντας τα βίντεο TikTok που δημοσιεύσατε και σας άρεσαν. Για να αλλάξετε το username σας, πατήστε την επιλογή “Edit Profile”.

Στο μενού “Edit Profile”, πατήστε την καταχώριση “Username”.

tiktok

Πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα χρήστη στο παρεχόμενο πλαίσιο. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το username σας δεν παραβιάζει τους όρους υπηρεσίας του TikTοk για απαγορευμένες λέξεις και φράσεις. Εάν το όνομα χρήστη έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από κάποιον, θα πρέπει να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε με επιτυχία την αλλαγή.

Μπορείτε να αλλάξετε το username του TikTok μόνο μία φορά κάθε 30 ημέρες, οπότε αν είστε βέβαιοι για τις αλλαγές σας, πατήστε το κουμπί “Save” στην επάνω δεξιά γωνία.

tiktok

Η αλλαγή θα εφαρμοστεί αμέσως. Ίσως θελήσετε να λάβετε περαιτέρω μέτρα για να εξασφαλίσετε τον λογαριασμό σας TikTok αργότερα, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης της ταυτοποίησης δύο παραγόντων στο προφίλ σας. Αυτό θα συμβάλει στην αποφυγή παραβίασης ή κλοπής του λογαριασμού σας στο μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS