ΑρχικήHow ToZoom: Πώς να χρησιμοποιήσετε 3D εφέ προσώπου;

Zoom: Πώς να χρησιμοποιήσετε 3D εφέ προσώπου;

Η πανδημία του COVID-19 και ο εγκλεισμός στο σπίτι έχουν ως αποτέλεσμα να επικοινωνούμε με φίλους και συγγενείς μέσω εφαρμογών τηλεδιάσκεψης. Μια από τις πιο δημοφιλείς, είναι το Zoom. Το Zoom διαθέτει πολλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να κάνετε τις συνομιλίες σας λίγο πιο ενδιαφέρουσες και ευχάριστες, με virtual backgrounds και AR και 3D εφέ που αλλάζουν το πρόσωπό σας.

Zoom

Τα virtual backgrounds του Zoom είναι διαθέσιμα σε Windows, Mac και Android. Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι, όμως, είναι το “Studio Effects” που επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση του προσώπου σας (φρύδια, μαλλιά και χείλη). Τα 3D εφέ είναι παρόμοια με τα φίλτρα AR του Instagram και του Snapchat.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα 3D εφέ, θα πρέπει αρχικά να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Zoom. Έπειτα, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση στο Windows 10 pc σας ή σε Mac. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο μικρό βέλος δίπλα στο κουμπί “Διακοπή βίντεο”.

Θα εμφανιστεί ένα μενού. Επιλέξτε “Επιλογή Virtual Background” ή “Επιλογή φίλτρου βίντεο”. Και οι δύο επιλογές θα σας οδηγήσουν στο ίδιο μέρος.

Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να δείτε τα virtual backgrounds και τα φίλτρα του Zoom που είναι διαθέσιμα. Στην κάτω δεξιά γωνία, γράφει “Studio Effects” (μπορεί να φέρει την ένδειξη “Beta”). Επιλέξτε το. Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε τα “Studio Effects”, θα σας ζητηθεί να κάνετε λήψη και εγκατάσταση επιπλέον αρχείων.

Τα “Studio Effects” του Zoom έχει τρεις ενότητες: “Φρύδια”, “Μουστάκι και γενειάδα” και “Χρώμα χειλιών”. Αν επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά τα 3D εφέ, θα τα δείτε να εμφανίζονται στο πρόσωπό σας.

Zoom 3D εφέ

Εάν επιλέξετε εφέ για τα φρύδια ή τα μαλλιά, θα εμφανιστούν από κάτω επιλογές με διάφορα χρώματα. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα χρώματα που είναι προεγκατεστημένα ή να δημιουργήσετε ένα custom χρώμα.

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να εμφανίζονται αυτόματα τα 3D εφέ σε όλες τις τηλεδιασκέψεις σας. Αν θέλετε να συμβεί αυτό, επιλέξτε το πλαίσιο “Εφαρμογή σε όλες τις μελλοντικές τηλεδιασκέψεις”.

Όταν τελειώσετε, πατήστε “Κλείσιμο”.

Τα 3D εφέ προσώπου θα εμφανίζονται στο βίντεό σας σε πραγματικό χρόνο, καθώς τα προσαρμόζετε.

Αυτή ήταν η διαδικασία! Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά meetings με τους φίλους σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διασκεδαστικά εφέ για να κάνετε τις συνομιλίες πιο ενδιαφέρουσες!

Πηγή: How To Geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS