ΑρχικήHow ToSlack: Πως να αφαιρέσετε τις φωτογραφίες προφίλ από τα DM σας

Slack: Πως να αφαιρέσετε τις φωτογραφίες προφίλ από τα DM σας

Το 2020, το Slack πρόσθεσε την δυνατότητα να μπορούμε να ενημερώνουμε τα προφίλ μας με φωτογραφίες οι οποίες εμφανίζονται και στο προφίλ και στα DM μας. Εάν δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα, υπάρχει ένα κουμπί που απενεργοποιεί τις εικόνες προφίλ στα DM. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να καταργήσετε τα είδωλα των ατόμων από τη λίστα των DM σας.

slack

Πριν το Slack προσθέσει τις εικόνες προφίλ στη λίστα των χρηστών στα DM σας, η λίστα εμφάνιζε μόνο ονόματα και έναν κύκλο που υποδείκνυε εάν ο χρήστης ήταν συνδεδεμένος.

slack

Αφού το Slack πρόσθεσε τις φωτογραφίες προφίλ, η λίστα έγινε πολύχρωμη, αλλά ήταν πολύ πιο δύσκολο να δείτε αν τα άτομα που επικοινωνείτε ήταν συνδεδεμένα ή όχι.

Ευτυχώς, το Slack έχει ένα toggle στις ρυθμίσεις της υπηρεσίας που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις εικόνες προφίλ.

Ξεκινήστε ανοίγοντας το Slack στον Windows 10 υπολογιστή σας ή σε Mac. (Η ρύθμιση δεν είναι διαθέσιμη στο κινητό για Android, iPhone ή iPad.) Με τον client ανοιχτό, κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του Slack και, στη συνέχεια, επιλέξτε το “Preferences”.

slack

Κάντε κλικ στην επιλογή “Sidebar” στα αριστερά και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου “Show profile photos next to DMs”.

Είστε έτοιμοι! Κλείστε το preferences panel και τα DM σας θα είναι και πάλι απαλλαγμένα από φωτογραφίες. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τις εικόνες προφίλ στα DM σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS