ΑρχικήHow ToΠώς να απενεργοποιήσετε τα εφέ ήχου του Twitter σε iPhone και Android

Πώς να απενεργοποιήσετε τα εφέ ήχου του Twitter σε iPhone και Android

Το Twitter είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που προσφέρει στους χρήστες της την ευκαιρία να μοιράζονται τις απόψεις τους και τα νέα με τους φίλους τους. Ωστόσο, όπως όλες οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης έχει και τα αρνητικά της σημεία.

Twitter

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Twitter σε iPhone ή Android μπορεί να έχετε κουραστεί να ακούτε αυτά τα χαριτωμένα ηχητικά εφέ όταν κάνετε συγκεκριμένες εργασίες, όπως ανανέωση της ροής σας. Ευτυχώς για εσάς, είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε αυτά τα ηχητικά εφέ. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Twitter στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές (στο iPhone) ή την εικόνα του προφίλ σας (σε Android) στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Ρυθμίσεις και απόρρητο“.

Android

Στην ενότητα “Ρυθμίσεις και απόρρητο“, μεταβείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Γενικά“. Πατήστε “Εμφάνιση και ήχος“.

Στην ενότητα “Οθόνη και ήχος“, εντοπίστε τη ρύθμιση “Ηχητικά εφέ” και απενεργοποιήστε τη (στο iPhone) ή καταργήστε την επιλογή (στο Android). Μετά από αυτό, επιστρέψτε δύο φορές για έξοδο από τις Ρυθμίσεις. Τα ηχητικά εφέ είναι πλέον απενεργοποιημένα.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η εν λόγω εφαρμογή χωρίς να ενοχλείστε από τους ήχους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS