ΑρχικήinetΠώς να επαναλάβετε αυτόματα τα βίντεο στο YouTube

Πώς να επαναλάβετε αυτόματα τα βίντεο στο YouTube

Σε υπολογιστή, το YouTube σάς επιτρέπει να επαναλαμβάνετε αυτόματα ένα βίντεο και υπάρχουν επίσης πολλές υπηρεσίες τρίτων που μπορούν να σας βοηθήσουν με την επανάληψη των βίντεο. Τα παρακάτω βήματα θα σας διδάξουν πώς μπορείτε να βάλετε σε repeat οποιοδήποτε YouTube βίντεο.

youtube

Κάντε loop σε ένα βίντεο στο YouTube

Το YοuTube τώρα σας επιτρέπει να επαναλάβετε την αναπαραγωγή οποιουδήποτε βίντεο σε έναν υπολογιστή κάνοντας δεξί κλικ στο βίντεο ή το κουμπί αναπαραγωγής και κάνοντας κλικ στην επιλογή Loop.

Πώς να επαναλάβετε ένα YouTube βίντεο

Πρώτον, θα πρέπει να περιηγηθείτε στο βίντεο που θέλετε να επαναλάβετε. Στη συνέχεια, θα επεξεργαστείτε τη διεύθυνση URL στο address bar.

Βήματα

  1. Διαγράψτε τα πάντα μπροστά από το YοuTube. Για παράδειγμα, το “https: // www” είναι ένα τμήμα που συνήθως διαγράφεται.
  2. Μετά το yοutube, πληκτρολογήστε repeat για να εμφανίσετε τη διεύθυνση URL όπως αυτή που φαίνεται παρακάτω και, στη συνέχεια, πατήστε Enter.

youtuberepeat.com/watch/?v=dD40VXFkusw

  1. Αφού πατήσετε το πλήκτρο Enter, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα ανοίξει μια σελίδα με διεύθυνση URL παρόμοια με αυτήν που εμφανίζεται εδώ: http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=dD40VXFkusw
  2. Αυτή η σελίδα θα επαναλάβει το βίντεό σας μέχρι να την κλείσετε.

Tip: Αυτή η σελίδα έχει επίσης ένα μετρητή για να σας ενημερώνει πόσες φορές το βίντεο έχει επαναληφθεί.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS