ΑρχικήHow ToΑκούστε μουσική από την εφαρμογή Apple σε υπολογιστή Windows

Ακούστε μουσική από την εφαρμογή Apple σε υπολογιστή Windows

Εάν έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία music streaming της Apple, πιθανότατα ακούτε τη μουσική σας σε μια συσκευή Αpple, είτε είναι ένα Mac, ένα iPhone ή ένα iPad. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε επίσης να απολαύσετε το Apple Music σε έναν υπολογιστή που χρησιμοποιεί Windows. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τρόπο.

Apple

1ος Τρόπος: Χρησιμοποιήστε το Apple Music Web Player

Η Apple δημιούργησε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής μέσω διαδικτύου, με διεπαφή παρόμοια με το iTunes και την εφαρμογή Μουσική που εκτελείται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και στη συνέχεια επισκεφθείτε τη διεύθυνση music.apple.com για να ξεκινήσετε.

Μόλις φορτωθεί ο ιστότοπος, κάντε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση” και μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Apple λογαριασμού σας.

Ως μέρος της διαδικασίας σύνδεσης, ίσως χρειαστεί να επικυρώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας με έναν κωδικό πρόσβασης σε μία από τις συσκευές Apple. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση, περιήγηση ή αναπαραγωγή της μουσικής όπως θα κάνατε στο iTunes ή στην εφαρμογή Αpple Music.

Όταν τελειώσετε την ακρόαση, προσθέστε σελιδοδείκτη στον ιστότοπο και απλώς κλείστε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Την επόμενη φορά που θέλετε να ακούσετε, κάντε κλικ στο σελιδοδείκτη και θα επιστρέψετε εκεί που σταματήσατε. Το web player λειτουργεί επίσης σε Mac και Linux.

Windows

2ος τρόπος: Εγκατάσταση iTunes

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Αpple Music από το iTunes. Το iTunes είναι ακόμα διαθέσιμο στα Windows 10. Εάν δεν έχετε ήδη το iTunes, μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε από το Microsoft Store.

Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το “iTunes” και επιλέξτε Λογαριασμός> Σύνδεση από το μενού.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ στο “Αναζήτηση“, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε καλλιτέχνη στην υπηρεσία Apple Music και να ακούσετε τη μουσική σχεδόν αμέσως, επειδή η μουσική θα μεταφερθεί στο iTunes από το Διαδίκτυο δεν απαιτούνται λήψεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS