ΑρχικήHow ToΤα Windows 10 ανοίγουν τα apps που χρησιμοποιούσατε πριν το restart

Τα Windows 10 ανοίγουν τα apps που χρησιμοποιούσατε πριν το restart

Μερικές φορές βρίσκεστε στη μέση μιας παραγωγικής περιόδου λειτουργίας στα Windows 10, αλλά πρέπει να αποσυνδεθείτε ή να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Κανονικά, θα χρειαστεί να ανοίξετε ξανά τις εφαρμογές σας. Αλλά με μια γρήγορη αλλαγή στα Settings, τα Windows μπορούν να θυμούνται και να ανοίγουν ξανά τις non-legacy εφαρμογές όταν συνδέεστε ξανά. Δείτε πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε.

Windows 10

Αρχικά, ανοίξτε τα Settings των Windοws. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο μενού Start και επιλέξτε το εικονίδιο με το μικρό γρανάζι ή πατήστε Windows+i στο πληκτρολόγιο σας.

Στα “Settings”, κάντε κλικ στην επιλογή “Accounts”.

Windows 10

Στην ενότητα “Accounts”, κάντε κλικ στην επιλογή “Sign-in options” στην πλευρική γραμμή.

Στις επιλογές σύνδεσης, κάντε scroll προς τα κάτω στη σελίδα μέχρι να δείτε την επιλογή “Restart apps”. Γυρίστε το switch ακριβώς κάτω από αυτό μέχρι να οριστεί σε “On”.

Windows 10

Μετά από αυτό, κλείστε τα Settings.

Την επόμενη φορά που θα αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά στα Windows 10, αυτές που η Microsoft αποκαλεί ως “restartable εφαρμογές” θα φορτωθούν αυτόματα. Εναπόκειται στους προγραμματιστές εφαρμογών να κάνουν τις εφαρμογές τους restartable, επομένως αυτό ενδέχεται να μην λειτουργεί με όλες τις εφαρμογές. Ωστόσο, περιλαμβάνει σύγχρονες εφαρμογές Windows 10 γραμμένες για την πλατφόρμα UWP – η οποία περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές που παρέχονται στο Microsoft Store – καθώς και μοντέρνα προγράμματα περιήγησης.

Οι εφαρμογές παλαιού τύπου (που χρησιμοποιούν το Win32 API) που έχουν γραφτεί για εκδόσεις των Windows πριν από τα Windοws 8 ενδέχεται να μην επανεκκινηθούν αυτόματα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS