ΑρχικήUpdatesUpdate Φεβρουαρίου: Η Microsoft διορθώνει τις διακοπές λειτουργίας του PowerPoint

Update Φεβρουαρίου: Η Microsoft διορθώνει τις διακοπές λειτουργίας του PowerPoint

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Microsoft Office για το Φεβρουάριο του 2021 με βελτιώσεις και διορθώσεις για ζητήματα και σφάλματα που επηρεάζουν τις εκδόσεις του Windows Installer (MSI) των προϊόντων Office 2016, Office 2013 και Office 2010.

Έχουν κυκλοφορήσει πολλές ενημερώσεις (KB4493164, KB4493169 και KB4493179) για την αντιμετώπιση ζητημάτων που μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπή του PowerPoint κατά το άνοιγμα εγγράφων που περιέχουν διαγράμματα.

Το KB4493190 επιδιορθώνει ένα άλλο ζήτημα που κάνει τις υπενθυμίσεις του Outlook να συμπεριφέρονται απρόβλεπτα σε συστήματα των οποίων οι ζώνες ώρας αλλάζουν τακτικά.

Microsoft
Update Φεβρουαρίου: Η Microsoft διορθώνει τις διακοπές λειτουργίας του PowerPoint

Τρεις από τις ενημερώσεις ασφαλείας του Office 2021 Φεβρουαρίου 2021 ισχύουν για ολόκληρο το λογισμικό Microsoft Office 2016, Microsoft Office 2013 και Microsoft Office 2010, ενώ τέσσερα άλλα αντιμετωπίζουν ζητήματα που επηρεάζουν τις εφαρμογές PowerPoint και Outlook.

Οι ενημερώσεις του Φεβρουαρίου 2021 μπορούν να εγκατασταθούν χειροκίνητα από το Κέντρο λήψης ή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Microsoft Update για αυτόματη εγκατάσταση.

Ισχύουν μόνο για προϊόντα του Office που βασίζονται στο Micrοsoft Installer (.msi) και δεν ισχύουν για συνδρομές στο Office ή εκδόσεις Click-to-Run του Office 2016 όπως το Microsoft Office 365 Home.

Παρακάτω ακολουθεί η πλήρης λίστα των ενημερώσεων και τα προϊόντα του Office για τα οποία ισχύουν.

Microsoft

Ορισμένες ενημερώσεις ενδέχεται να χρειάζονται επανεκκίνηση

Μετά την εγκατάσταση ορισμένων από τις ενημερώσεις του Microsoft Office που κυκλοφόρησαν, ενδέχεται επίσης να σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Εάν η εγκατάσταση του Office αρχίσει να έχει κακή συμπεριφορά μετά την εφαρμογή μιας ενημέρωσης, μπορείτε να την απεγκαταστήσετε ακολουθώντας τα ακόλουθα βήματα:

  1. Μεταβείτε στο Start, πληκτρολογήστε View Installed Updates στο πλαίσιο Search Windows και, στη συνέχεια, πατήστε Enter.
  2. Στη λίστα των ενημερώσεων, εντοπίστε και επιλέξτε την ενημέρωση που σας δημιουργεί πρόβλημα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Uninstall.

Ανάλογα με την εγκατεστημένη ενημέρωση του Office, ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να εγκαταστήσετε και άλλες ενημερώσεις για να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα στον υπολογιστή σας των Windows (για παράδειγμα, το KB4493189 απαιτεί την εγκατάσταση του KB 4493164 για την πλήρη επίλυση του ζητήματος).

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS