ΑρχικήinetΗ μάσκα MaskFone διαθέτει ενσωματωμένα ακουστικά και μικρόφωνο

Η μάσκα MaskFone διαθέτει ενσωματωμένα ακουστικά και μικρόφωνο

Η μάσκα MaskFone της Binatone είναι μια πλενόμενη μάσκα που κοστίζει 50 $ (42 ευρώ) η οποία διαθέτει ακουστικά Bluetooth και μικρόφωνο.

MaskFone μάσκα

Είτε μας αρέσει είτε όχι οι μάσκες έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας εδώ και αρκετό καιρό και έτσι θα παραμείνουν μέχρι να σταματήσει η πανδημία του COVID-19. Στην έκθεση CES 2021 παρουσιάστηκαν πολλά gadgets και προϊόντα που σχετίζονται με την χρήση της μάσκας για τον COVID-19.

Ένα καλό παράδειγμα είναι η μάσκα MaskFone της Binatone. Η MaskFone είναι μια πλενόμενη μάσκα N95 με ακουστικά Bluetooth και μικρόφωνο στο εσωτερικό της, επιτρέποντάς σας να μιλήσετε με άτομα στο τηλέφωνο χωρίς να παραμορφώνεται η φωνή σας από την μάσκα. Η μάσκα κοστίζει $ 50 (42 ευρώ).

Τα ακουστικά συνδέονται με ένα κλιπ καλωδίου που αγκιστρώνεται γύρω από τα αυτιά σας, και υπάρχουν κουμπιά για αναπαραγωγή/παύση και έλεγχο της έντασης στην ίδια τη μάσκα. Η MaskFone διαθέτει επίσης ενσωμάτωση Siri και Alexa, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική δίνοντας την εντολή μέσω των φωνητικών σας βοηθών. Επίσης, η MaskFone υποστηρίζεται από την εφαρμογή Hubble Connect προσφέροντας καθαρό ήχο, χωρίς διακοπές. 

Η Binatone λέει ότι τα ακουστικά διαρκούν για 12 ώρες, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτίσετε τη MaskFone σας αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σύνολο των λειτουργιών της.

μάσκα

Είναι μία από τις πολλές συσκευές που παρουσιάστηκαν στο CES και έχουν ως στόχο την διευκόλυνση της ζωής μας εν μέσω της πανδημίας του COVID-19. Η LG έδειξε τη γκάμα της με καθαριστές αέρα, η οποία περιελάμβανε μια μάσκα με μπαταρία με έναν καθαριστή στο εσωτερικό, καθώς και έναν φορητό καθαριστή PuriCare Mini που μπορείτε να πάρετε μαζί σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Επίσης, τα υπάρχοντα προϊόντα έχουν ενημερωθεί, όπως το νέο ψυγείο InstaView της LG που ανοίγει με φωνητική εντολή και απολυμαίνει το νερό με ακτίνες UV.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS