ΑρχικήTop PicksHalloween προσφορές: Windows 10 pro με 5,8€ και Office 2016 Pro 22,86€

Halloween προσφορές: Windows 10 pro με 5,8€ και Office 2016 Pro 22,86€

Halloween προσφορές: Windows 10 pro με 5.8€, Office 2016 Pro 22,86€ Γιορτάστε το Halloween αλλά και κάθε στιγμή με τον υπολογιστή σας αναβαθμίζοντας τον με ένα καλύτερο λειτουργικό σύστημα και λογισμικό από τη Microsoft. Το Keysoff.com προσφέρει για άλλη μια φορά εκπτώσεις έως και 58%! Λάβετε τεράστιες εκπτώσεις όπως τα Windows 10 μόνο με 5,8€ ανά υπολογιστή στο Keysoff.com.

Halloween προσφορές Windows 10 pro με 5,8€ Office 2016 Pro με 22,86€
Halloween προσφορές Windows 10 pro με 5,8€ Office 2016 Pro με 22,86€

Οι τιμές που προσφέρονται από το Keysoff.com είναι ήδη εξαιρετικά εκπληκτικές, αλλά η δυνατότητα έκπτωσης έως και 58% από αυτές τις τιμές είναι ακριβώς αυτό που όλοι θέλουμε και μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε Windows 10 με μόνο περίπου 5,8 € ανά υπολογιστή. Λοιπόν, τι περιμένετε; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σας και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε τον κωδικό έκπτωσης κατά το check out.

Κάντε τον υπολογιστή σας καλύτερο και γρηγορότερο με Windows 10 & 48% ΕΚΠΤΩΣΗ!

1. Έκπτωση 48% για Windows 10 με κωδικό κουπονιού: SKK48. Θα λάβετε επιπλέον 3% μεγαλύτερη έκπτωση εάν ολοκληρώσετε την πληρωμή σας μέσω “Cwalletco”.

Εργαστείτε αποτελεσματικά με το MS OFFICE και λάβετε 58% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Office 2016 και στα Office 2019

2. Έκπτωση 58% για τα office 2016 και 2019  με κωδικό έκπτωσης: SKK58. Θα λάβετε επιπλέον 3% έκπτωση εάν ολοκληρώσετε την πληρωμή σας μέσω “Cwalletco”.

Εξοικονομήστε λεφτά!

3. Έκπτωση 55% για πολλά ακόμα Microsoft πακέτα με κωδικό κουπονιού: SKK55. Θα λάβετε επιπλέον 3% μεγαλύτερη έκπτωση εάν ολοκληρώσετε την πληρωμή σας μέσω “Cwalletco”.

Halloween προσφορές Windows 10 pro με 5,8€ Office 2016 Pro με 22,86€

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της Halloween περιόδου, οπότε μην το σκέφτεστε και παραγγείλετε το αγαπημένο προϊόν σας σήμερα. Λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση για αυτές τις προσφορές, σύντομα θα εξαντληθεί το απόθεμα, οπότε αν θέλετε να επωφεληθείτε, η ώρα είναι τώρα. Διεκδικήστε την τεράστια έκπτωση σας σήμερα μέσω της Keysoff Halloween Flash Sale.

Η Keysoff προωθεί πάντα νέες προσφορές με πολλές εκπλήξεις και χαμηλές τιμές – οπότε μην ξεχάσετε να προσθέστε σελιδοδείκτη στη σελίδα τους για να μείνετε ενημερωμένοι! Επιπλέον, το Ηλεκτρονικό Κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, 24/7 μέσω live chat- οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας, σίγουρα θα πρέπει να αποκτήσετε μία από τις προσφορές τους!

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα ή εάν έχετε κάποια ερώτηση, η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών τους είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις! Για οποιονδήποτε θέμα, απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: service@keysoff.com ή στείλτε μηνύματα μέσω του live chat.

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Keysoff, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: service@keysoff.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS