ΑρχικήyoutubeΣυνέντευξη Turkdef Ops hackers: Η επίθεση στο μητρώο ονομάτων .gr (;)

Συνέντευξη Turkdef Ops hackers: Η επίθεση στο μητρώο ονομάτων .gr (;)

Συνέντευξη Turkdef Ops hackers: Η επίθεση στο μητρώο ονομάτων .gr Παγκόσμια αποκλειστικότητα στο SecNews η συνέντευξη της Τούρκικης hacking ομάδας Turkdef Ops, η οποία αποτελείται από επίδοξους hackers με γνώσεις που τους επιτρέπουν την εκτέλεση επιτυχημένων και ισχυρών hacking επιθέσεων.


Η Turkdef Ops μετράει αρκετές hacking επιθέσεις από την ημερομηνία ίδρυσής της, με μερικές από αυτές να έχουν πραγματοποιηθεί καιλάβει την ονομασία στα πλαίσια της Sea Turtle campaignαπό ξένους ειδικούς ασφαλείας αλλά και τα παγκόσμια media.


Οι Τούρκοι hackers απαντάνε στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του SecNews αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ομάδα και της δράσης της, η οποία διαθέτει παγκόσμια φήμη και πολλοί ειδικοί ασφαλείας προσπαθούν να αναλύσουν τις εκστρατείες τους.

Συνέντευξη Turkdef Ops hackers: Η επίθεση στο μητρώο ονομάτων .gr
SeaTurtle Campaign: Η επίθεση στο μητρώο ονομάτων .gr


Μεταξύ άλλων, οι Τούρκοι hackers αναφέρονται στις κρίσιμες κρατικές υποδομές και υπηρεσίες της Ελλάδας που έχουν παραβιάσει, για τον τρόπο με τον οποίον οργανώνουν τις επιχειρήσεις τους, ποιοι είναι οι στόχοι τους αλλά και ποια η άποψη τους για τους Έλληνες hackers και το επίπεδο ασφάλειας των ελληνικών υποδομών.


Ένας από τους ελληνικούς στόχους αναφέρουν οτι ήταν το Ελληνικό Μητρώο Ονομάτων .gr, το οποίο υπέστη επίθεση κατά των πληροφοριακών του συστημάτων τον Απρίλιο του 2019.
Επιπρόσθετα, εξέφρασαν ανοιχτά την γνώμη τους για τους Anonymous Greece.


Οι hackers με υψηλή τεχνογνωσία δίνουν απαντήσεις που θα εντυπωσιάσουν αλλά και θα θορυβήσουν το ελληνικό κοινό!

SeaTurtle Campaign: Η επίθεση στο μητρώο ονομάτων .gr


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Sea Turtle hacking εκστρατεία ενάντια κυβερνητικών ιστοσελίδων κρατών σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, με την Ελλάδα να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους, έχει δημιουργήσει παγκόσμια ανησυχία
Από το 2017 έχει ξεκινήσει μια hacking εκστρατεία, γνωστή ως Sea Turtle, η οποία εξελίσσεται σε μια επικίνδυνη διαδικτυακή τρομοκρατία που ίσως αποτελεί προάγγελο ενός κυβερνοπολέμου.

SeaTurtle campaign: Η επίθεση στο μητρώο ονομάτων .gr


Οι hackers, αρχικά, επιτίθεντο σε κυβερνητικές οργανώσεις, εταιρείες ενέργειας, δεξαμενές σκέψης (think tanks), διεθνείς κυβερνητικές οργανώσεις, αεροδρόμια και high profile προσωπικότητες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, ενώ, στη συνέχεια, εξαπλώθηκαν σε Ευρώπη και Αμερική.


Οι πρώτες εικασίες έδειχναν ότι πίσω από την hacking εκστρατεία βρίσκονται Ιρανοί hackers, εφόσον, μάλιστα, φημίζονται για τέτοιου είδους επιθέσεις, με τις πιο πρόσφατες να στοχοποιούν Ευρωπαϊκές εταιρείες ενέργειας.
Μεταγενέστερα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η Sea Turtle εκστρατεία αποτελεί αποτελείται από hacking επιθέσεις Τουρκων hackers. Διαβάστε περισσότερα για την έρευνα του SecNews αναφορικά με την Sea Turtle εκστρατεία εδώ.

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ SECNEWS…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS