ΑρχικήinetInstax Square SQ1: Η νέα instant κάμερα της Fujifilm!

Instax Square SQ1: Η νέα instant κάμερα της Fujifilm!

H νέα instant κάμερα Instax Square SQ1 της Fujifilm, θα κάνει την κοινωνική αποστασιοποίηση πολύ διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.

Το Instax Square SQ1 είναι ένα μεγάλο, πλαστικό, τετράγωνο κουτί που τραβάει φωτογραφίες και τις εκτυπώνει στο φιλμ της Fujifilm. Είναι ο διάδοχος του Instax Square SQ6 που κυκλοφόρησε το 2018.

instax sq1 fujifilm
Instax Square SQ1: Η νέα instant κάμερα της Fujifilm!

Αντί να προσθέσει περισσότερη τεχνολογία, όπως η οθόνη και το Bluetooth που πρόσθεσε στο Instax Mini LiPlay τον περασμένο χρόνο, η Fujifilm έκανε το SQ1 όσο το δυνατόν πιο απλό.

Υπάρχουν μόνο τρεις ρυθμίσεις, που μπορείτε να ελέγξετε μέσω ενός δακτυλίου γύρω από το φακό. Η πρώτη σκάλα σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την κάμερα. Με τη δεύτερη περιστροφή ενεργοποιείται η λειτουργία selfie, ενώ εάν την περιστρέψετε στην κορυφή κλείνει. Δεν υπάρχει καν επιλογή να απενεργοποιήσετε το φλας, καθώς είναι πάντα αναμμένο και ανάβει με κάθε λήψη. Πίσω, ένα μικρό παράθυρο κάτω δεξιά σάς επιτρέπει να γνωρίζετε πόσες λήψεις έχουν απομείνει.

Η χρήση του Instax SQ1 είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα παιχνίδι, αφού δε χρειάζεται καθόλου σκέψη. Στρέψτε την κάμερα σε ένα αντικείμενο, πατήστε το μεγάλο κουμπί κλείστρου στο μπροστινό μέρος και θα ξεδιπλωθεί αμέσως μια τετράγωνη εικόνα με τη μελωδία ενός υψηλής συχνότητας βουητού.

Η απλή εμφάνιση και η ευκολία χρήσης του SQ1, είναι αυτά που κάνουν μια κάμερα να είναι Ιnstax κάμερα, και φαίνεται ότι η Fujifilm έχει καταφέρει πολύ καλά να ισορροπήσει την προηγμένη τεχνολογία με ένα κλασσικό σχέδιο, χωρίς οθόνες και περιττές λειτουργίες.

Instax Square SQ1: Η νέα instant κάμερα της Fujifilm!

Βέβαια, όπως συμβαίνει συχνά με κάθε συσκευή, έχει τα μειονεκτήματά της, και σε αυτή την περίπτωση είναι η τιμή των $119,95. Δεδομένου ότι κάθε φωτογραφία που θα τραβήξετε με αυτή την κάμερα θα κοστίσει επιπλέον χρήματα, μια τόσο υψηλή τιμή είναι λίγο υπερβολική.

Εάν η απλότητα και ο μινιμαλισμός είναι αυτό που σας εκφράζει, το Instax Square SQ1 θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο ξεκινώντας από $119,95 και θα διατίθεται σε 3 χρώματα: terracotta orange, glacier blue και chalk white.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS