ΑρχικήsecurityΑποκλειστική συνέντευξη Ιρανού hacker που καταζητείται στις ΗΠΑ!

Αποκλειστική συνέντευξη Ιρανού hacker που καταζητείται στις ΗΠΑ!

Hacker Mrb3hz4d: Αποκλειστική συνέντευξη του Ιρανού που ψάχνει το FBI και κατηγορείται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για την ενορχήστρωση ενός mass-defacement campaign εναντίον ιστότοπων των ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του ιρανού στρατιωτικού στρατηγού Qasem Soleimani από τις αμερικανικές δυνάμεις νωρίτερα αυτό το έτος.

Mrb3hz4d Αποκλειστική συνέντευξη Ιρανού hacker καταζητείται στις ΗΠΑ

Mrb3hz4d: Αποκλειστική συνέντευξη Ιρανού hacker που καταζητείται στις ΗΠΑ!

Ο Ιρανός hacker Mrb3hz4d, ο οποίος έχει παραβιάσει την ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (aead.gr) που ανήκει στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ, το δίκτυο πρόσβασης και κορμού για τους φορείς του Δημοσίου, δίνει αποκλειστική συνέντευξη στην ομάδα του SecNews.

Ο Ιρανός hacker έχει επιτεθεί σε εκατοντάδες ιστοσελίδες παγκοσμίως τραβώντας πάνω του ιδιαίτερη προσοχή με αποτέλεσμα να θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός για το FBI το οποίο εξέδωσε πρόσφατα ένα ALERT για αυτόν.

Αποκλειστική συνέντευξη Ιρανού hacker που καταζητείται στις ΗΠΑ!
Mrb3hz4d
Αποκλειστική συνέντευξη Ιρανού hacker που καταζητείται στις ΗΠΑ!

Εδώ μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση του FBI αναφορικά με τον Mrb3hz4d η οποία αναφέρει:

Το FBI παρατηρεί αυξημένη δραστηριότητα παραβίασης ιστότοπων από Ιρανούς hackers. Το FBI πιστεύει ότι αρκετές από τις παραβιάσεις ιστοτόπων πραγματοποιήθηκαν λόγω εκμετάλλευσης γνωστών ευπαθειών σε content management systems (CMSs) για τη μεταφόρτωση defacement αρχείων. Το FBI συμβουλεύει τους χρήστες, τους οργανισμούς και τις εταιρείες που πιθανόν να αποτελέσουν στόχο Ιρανών hackers να γνωρίζουν τους δείκτες, τις τακτικές και τις τεχνικές που παρέχονται στο ALERT τους.

Η ομάδα του SecNews ήρθε σε επαφή με τον πολυσυζητημένο Mrb3hz4d για να μάθουμε περισσότερα για τον hacker, τους στόχους τους, τις επιθέσεις σε Ελληνικές ιστοσελίδες, την άποψη του για το επίπεδο online ασφάλειας των Ευρωπαίων, το μήνυμα που στέλνει στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας και πολλά άλλα.

Μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του hacker που καταφέρνει να προκαλέσει αναταραχή παγκοσμίως, να μάθετε την δική του οπτική των πραγμάτων αλλά και όσα μοιράστηκε αποκλειστικά με την ομάδα του SecNews.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS