ΑρχικήinetLG: Δείτε το OLED New Wave της έκθεσης IFA, και πολλά ακόμα!

LG: Δείτε το OLED New Wave της έκθεσης IFA, και πολλά ακόμα!

Η φετινή εμπορική έκθεση IFA του Βερολίνου, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 Σεπτεμβρίου, θα είναι εικονική, παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών για μια μικρότερη εκδήλωση με φυσική παρουσία. Αυτό έρχεται με μερικά πλεονεκτήματα για όσους δε σχεδίαζαν να πάνε στο Βερολίνο ούτως ή άλλως. Η LG, η οποία συνήθως έχει τεράστια παρουσία στην IFA, ξεκίνησε μια εικονική έκθεση, παρουσιάζοντας πολλά από τα gadget της.

lg
LG: Δείτε το OLED New Wave της έκθεσης IFA, και πολλά ακόμα!

Αυτό περιλαμβάνει το OLED New Wave, ένα τεράστιο τοίχο που αποτελείται από κυρτές τηλεοράσεις OLED, που πρωτοεμφανίστηκαν στη φετινή διεθνή έκθεση CES τον Ιανουάριο.

Ο τοίχος OLED δεν είναι το μόνο πράγμα που θα βρείτε στον εικονικό εκθεσιακό χώρο της LG. Στην πραγματικότητα, η LG έχει αναδημιουργήσει το Hall 18 του Messe Berlin με μια αρκετά ρεαλιστική απόδοση συγκριτικά με το πως είναι στην πραγματικότητα. Μπορείτε να εξερευνήσετε τον χώρο είτε μέσω μιας επιμελημένης περιήγησης είτε απευθείας χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο μίνι χάρτη. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε κλικ σε προϊόντα για να δείτε τις προδιαγραφές τους ή, σχεδόν, να τα δοκιμάσετε.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε το Home Cinema Zone της LG για τις τελευταίες τηλεοράσεις OLED της εταιρείας, που αποτελούνται από ένα Gaming Zone, ένα εικονικό Sports Bar με περιεχόμενο που σχετίζεται με τον αθλητισμό, όπως πολύ σωστά θα έχουν μαντέψει κάποιοι, και μια Lifestyle Zone με μερικά από τα wackier προϊόντα της LG συμπεριλαμβανομένων των εκπληκτικών πτυσσόμενων τηλεοράσεων.

LG: Δείτε το OLED New Wave της έκθεσης IFA, και πολλά ακόμα!

Θα μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στη σειρά έξυπνων οικιακών συσκευών της LG, οργανωμένες γύρω από θέματα υγείας, υγιεινής και ευκολίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται και κάποιες από τις οικιακές συσκευές της εταιρείας, τα πλυντήρια και άλλα.

Η έκθεση είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και θα παραμείνει online για όλο τον Σεπτέμβριο. Μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε κατεβάζοντας την εφαρμογή LG Virtual Studio για κινητά, που είναι διαθέσιμη σε Android και iOS.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS