ΑρχικήinetByteDance: καταργεί την εφαρμογή τύπου TikTok, Vigo Video

ByteDance: καταργεί την εφαρμογή τύπου TikTok, Vigo Video

Δύο εφαρμογές δημιουργίας σύντομων βίντεο, οι οποίες ανήκουν στην μητρική εταιρεία του TikTok, ByteDance πρόκειται να τερματιστούν.

ByteDance

Ο λόγος για τις Vigo Video και Vigo Video Lite, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βιντεάκια σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εφαρμογές θα τερματιστούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2020.

Σύμφωνα με το TechCrunch, η απόφαση της εταιρείας να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, οφείλεται στο γεγονός ότι καμία από τις δύο εφαρμογές δεν κατάφερε να κερδίσει τους χρήστες όπως το TikTok. Κι ενώ η βάση δεδομένων του TikTok περιλαμβάνει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άτομα στην Ινδία, οι Vigo Video και Vigo Video Lite έχουν συνολικά λιγότερους από 10 εκατομμύρια ακόλουθους.

Τερματισμός του Vigo Video

Οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν το χρόνο και τα εργαλεία που θα χρειαστούν προκειμένου να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους στο TikTok. Η επίσημη ανακοίνωση εντός της εφαρμογής περιέχει επίσης έναν σύνδεσμο για το TikTok, που διευκολύνει τη μεταφορά του λογαριασμού στη δημοφιλή εφαρμογή.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που κοινοποίησε το TechCrunch, το Vigo Video κατάφερε να κερδίσει μόλις 4 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, ενώ το Vigo Lite κατάφερε να κερδίσει μόλις 1,5 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες.

Πρόσφατα, το TikTok της ByteDance αντιμετώπισε προβλήματα στην Ινδία εξαιτίας της διαμάχης μεταξύ της εφαρμογής και των δημιουργών του YouTube. Οι άνθρωποι ήταν τόσο αφοσιωμένοι να καταρρίψουν το TikTok που η βαθμολογία της εφαρμογής έφτασε από 4,5 σε 1,3 αστέρια στο Google Play Store. Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες, η Google κατάργησε όλες τις ψευδείς κριτικές και η εφαρμογή απέκτησε ξανά την κανονική αξιολόγησή της.

Μετά το κλείσιμο και των δύο εφαρμογών, η βάση δεδομένων του Vigo Video και του Vigo Video Lite θα μεταβεί ως επί το πλείστον στο TikTok, το οποίο είναι ένα επικερδές αποτέλεσμα για την ByteDance.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS