Τρίτη, 26 Μαΐου, 04:05
Αρχική inet Η πρωταπριλιά ακυρώνεται φέτος για την Google

Η πρωταπριλιά ακυρώνεται φέτος για την Google

πρωταπριλιά

Η φάρσες που σκαρώνει η Google κάθε πρωταπριλιά, είναι κάτι που οι περισσότεροι προσμένουν με ανυπομονησία. Και η εταιρεία δε φαίνεται να απογοητεύει ποτέ τους χρήστες της.

Δυστυχώς όμως φέτος, η πανδημία έχει επηρεάσει ακόμα και αυτή την παράδοση, αφού η Google αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει φάρσες την πρωταπριλιά λόγω των επικρατουσών συνθηκών.

Σύμφωνα με ένα εσωτερικό email της Google, το οποίο αποκτήθηκε από το Business Insider (μέσω του The Verge), η εταιρεία έχει ακυρώσει κάθε φάρσα που θα έκανε για τη φετινή πρωταπριλιά.

“Έχουμε ήδη σταματήσει τις συγκεντρωτικές προσπάθειες για την πρωταπριλιά, αλλά συνειδητοποιούμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν μικρότερα έργα εντός ομάδων για τα οποία δεν γνωρίζουμε. Παρακαλείσθε να εξετάσετε αυτές τις προσπάθειες και να βεβαιωθείτε ότι οι ομάδες σας θα ακυρώσουν τυχόν φάρσες που ενδεχομένως έχουν προγραμματίσει – εσωτερικά ή εξωτερικά”, γράφει η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Google, Lorraine Twohill στο email.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ως ένδειξη σεβασμού προς τα άτομα που μάχονται αυτή τη στιγμή ενάντια στον κορωνοϊό και η εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή της στην ενίσχυση αυτού του δύσκολου έργου. Η Google έχει ήδη εντείνει τις προσπάθειές της για την καταπολέμηση και μείωση των fake news για τον COVID-19.

Για το σκοπό αυτό η εταιρεία ακύρωσε την ετήσια διάσκεψη προγραμματιστών Google I / O, παρέλειψε την κυκλοφορία της επόμενης ενημερωμένης έκδοσης του Google Chrome και δημιούργησε έναν online ιχνηλάτη για τον κορωνοϊό, για να παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Στο παρελθόν, μερικά από τα πρωταπριλιάτικα αστεία της Google αποδείχτηκαν αρκετά αληθοφανή. Η εταιρεία κάνει φάρσες στο διαδίκτυο από το 2000.

Το 2017, η Google ξεγέλασε τους χρήστες της σχετικά με μία νέα ευρυζωνική υπηρεσία, όπου οι άνθρωποι έπρεπε να ρίξουν ένα καλώδιο οπτικών ινών στην τουαλέτα τους και να τραβήξουν το καζανάκι για να αποκτήσουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, μία άλλη φάρσα της εταιρείας δεν πήγε και τόσο καλά, αφού κάποιοι άνθρωποι κατέληξαν να χάσουν τη δουλειά τους. Ως εκ τούτου, η απόσυρση της φετινής πρωταπριλιάς σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, θα αποφύγει οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να προκύψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS

Bill Gates: Νέα θεωρία συνωμοσίας για το εμβόλιο του COVID-19

Νέα θεωρία συνωμοσίας θέλει τον Bill Gates να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο, που θα κατασκευαστεί για την καταπολέμηση του COVID-19, για...

Power Glove: Μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth!

Power Glove: μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth: O Sam Battle, βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει το γάντι της Nintendo, σε «τηλεχειριστήριο» μουσικής,...

PowerToys: Κυκλοφόρησε η έκδοση 0.18 με δύο νέα εργαλεία

Στο συνέδριο Microsoft Build 2020, η Microsoft ανακοίνωσε τα PowerToys 0.18, τα οποία περιέχουν δύο νέα εργαλεία,...

Mozilla, Twitter και Reddit: Απαραίτητη η προστασία του ιστορικού αναζήτησης και περιήγησης των χρηστών

Μια ομάδα επτά εταιρειών Internet δεσμεύεται να υπερασπιστεί το απόρρητο των χρηστών της αυτή την εβδομάδα, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων των...

Το eBay port σαρώνει τα PC για προγράμματα remote access

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο eBay.com, θα τρέχει ένα script που εκτελεί σάρωση τοπικής θύρας του υπολογιστή σας για να εντοπίσει εφαρμογές απομακρυσμένης...

Παραβίαση σε τράπεζα οδήγησε σε διαρροή στοιχείων καρτών πελατών

Οι hackers πίσω από το Maze ransomware δημοσίευσαν δεδομένα καρτών πληρωμής που έκλεψαν από την Τράπεζα της...

Κυκλοφόρησε νέο Unc0ver jailbreak: Επηρεάζει την έκδοση iOS 13.5!

Μια ομάδα από hackers, ερευνητές ασφαλείας και μηχανικούς, η Unc0ver, κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak package για iOS...

Hacker πουλά τις βάσεις δεδομένων των Ledger, Trezor και KeepKey

Ο hacker που παραβίασε το φόρουμ Ethereum.org φέρεται να πουλά τις βάσεις δεδομένων για τα τρία πιο δημοφιλή hard wallets κρυπτογράφησης -...

Πλατφόρμα εκπαίδευσης EduCBA: Επαναφέραμε τα password σας

Ο διαδικτυακός ιστότοπος εκπαίδευσης EduCBA άρχισε να ενημερώνει τους πελάτες ότι επανέφεραν τους κωδικούς πρόσβασης μετά από παραβίαση δεδομένων.

Επιχειρήσεις: “Work From Home” ή “Work From Anywhere”;

Στην εποχή μας, στα περισσότερα επαγγέλματα οι εργαζόμενοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε ένα γραφείο, μπροστά από έναν υπολογιστή....