ΑρχικήinetΗ πρωταπριλιά ακυρώνεται φέτος για την Google

Η πρωταπριλιά ακυρώνεται φέτος για την Google

πρωταπριλιά

Η φάρσες που σκαρώνει η Google κάθε πρωταπριλιά, είναι κάτι που οι περισσότεροι προσμένουν με ανυπομονησία. Και η εταιρεία δε φαίνεται να απογοητεύει ποτέ τους χρήστες της.

Δυστυχώς όμως φέτος, η πανδημία έχει επηρεάσει ακόμα και αυτή την παράδοση, αφού η Google αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει φάρσες την πρωταπριλιά λόγω των επικρατουσών συνθηκών.

Σύμφωνα με ένα εσωτερικό email της Google, το οποίο αποκτήθηκε από το Business Insider (μέσω του The Verge), η εταιρεία έχει ακυρώσει κάθε φάρσα που θα έκανε για τη φετινή πρωταπριλιά.

“Έχουμε ήδη σταματήσει τις συγκεντρωτικές προσπάθειες για την πρωταπριλιά, αλλά συνειδητοποιούμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν μικρότερα έργα εντός ομάδων για τα οποία δεν γνωρίζουμε. Παρακαλείσθε να εξετάσετε αυτές τις προσπάθειες και να βεβαιωθείτε ότι οι ομάδες σας θα ακυρώσουν τυχόν φάρσες που ενδεχομένως έχουν προγραμματίσει – εσωτερικά ή εξωτερικά”, γράφει η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Google, Lorraine Twohill στο email.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ως ένδειξη σεβασμού προς τα άτομα που μάχονται αυτή τη στιγμή ενάντια στον κορωνοϊό και η εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή της στην ενίσχυση αυτού του δύσκολου έργου. Η Google έχει ήδη εντείνει τις προσπάθειές της για την καταπολέμηση και μείωση των fake news για τον COVID-19.

Για το σκοπό αυτό η εταιρεία ακύρωσε την ετήσια διάσκεψη προγραμματιστών Google I / O, παρέλειψε την κυκλοφορία της επόμενης ενημερωμένης έκδοσης του Google Chrome και δημιούργησε έναν online ιχνηλάτη για τον κορωνοϊό, για να παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Στο παρελθόν, μερικά από τα πρωταπριλιάτικα αστεία της Google αποδείχτηκαν αρκετά αληθοφανή. Η εταιρεία κάνει φάρσες στο διαδίκτυο από το 2000.

Το 2017, η Google ξεγέλασε τους χρήστες της σχετικά με μία νέα ευρυζωνική υπηρεσία, όπου οι άνθρωποι έπρεπε να ρίξουν ένα καλώδιο οπτικών ινών στην τουαλέτα τους και να τραβήξουν το καζανάκι για να αποκτήσουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, μία άλλη φάρσα της εταιρείας δεν πήγε και τόσο καλά, αφού κάποιοι άνθρωποι κατέληξαν να χάσουν τη δουλειά τους. Ως εκ τούτου, η απόσυρση της φετινής πρωταπριλιάς σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, θα αποφύγει οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να προκύψει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS