ΑρχικήinetΤο συνέδριο Google I / O 2020 ακυρώνεται οριστικά λόγω κορωνοϊού

Το συνέδριο Google I / O 2020 ακυρώνεται οριστικά λόγω κορωνοϊού

Η Google έχει ακυρώσει επισήμως το συνέδριο προγραμματιστών Google I / O 2020, το οποίο θεωρείται η μεγαλύτερη εκδήλωσή της για τη φετινή χρονιά. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την εταιρεία λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ήδη από τις 3 Μαρτίου, η Google ανακοίνωσε την ανάκληση της φυσικής εκδήλωσης και τώρα προχώρησε στην ακύρωση και της ηλεκτρονικής.

Όπως αναφέρθηκε από το The Verge, η εταιρεία είχε προγραμματίσει το συνέδριο Google I / O 2020, από τις 12 έως τις 14 Μαΐου, όπου θα παρουσίασε τις νέες συσκευές και υπηρεσίες της, καθώς και τα χαρακτηριστικά του νέου Android 11. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πώς τελικά η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα χαρακτηριστικά και hardware της, καθώς και πόσο χρόνο θα χρειαστεί αυτό.

Η online εκδήλωση του Google I / O 2020 έχει ανακληθεί, επειδή το προσωπικό της παραγωγής έπρεπε να συγκεντρωθεί για να καταγράψει τα live streams. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη την επικινδυνότητα της κατάστασης, καθώς και τους κανόνες περί προστασίας της υγείας, η εταιρεία αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί ούτε το διαδικτυακό event.

Σε δήλωσή της, η Google ανέφερε ότι προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την υγεία των τοπικών κοινοτήτων, των προγραμματιστών και των εργαζομένων, αποφάσισε την ανάκληση του Google I / O για το 2020. Αναφέρθηκε επίσης ότι η εταιρεία θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον κορωνοϊό.

Πολλές ακόμα μεγάλες εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί φέτος εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Μία από αυτές είναι και το Mobile World Congress, το οποίο λέγεται ότι είναι η μεγαλύτερη έκθεση smartphone στον κόσμο. Το ίδιο συνέβη και με εκδηλώσεις που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία, όπως το Geneva Motor Show, που επίσης ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επιπλέον η Apple έχει επίσης μετατρέψει το Worldwide Developers Conference (WWDC) για το 2020 σε μια online εκδήλωση. Άλλες εταιρείες, όπως οι Facebook και Microsoft, έχουν ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις προγραμματιστών που ήταν προγραμματισμένες για τη φετινή άνοιξη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS