ΑρχικήReviewsΤο νέο Android 11 preview έρχεται στο Essential PH1

Το νέο Android 11 preview έρχεται στο Essential PH1

Μία ευχάριστη εξέλιξη, που σχετίζεται με το smartphone Essential PH1, έρχεται μετά την πρόσφατη αφαίρεση των μελλοντικών ενημερώσεων ασφαλείας και υποστήριξης πελατών, από τη συσκευή. Συγκεκριμένα, σύντομα το smartphone, θα λάβει μία προεπισκόπηση του νέου Android 11.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει, εξαιτίας της έλλειψης οικονομικής υποστήριξης. Η Essential ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει το smartphone Project Gem, μια προσπάθεια να δημιουργήσει ορισμένες ασυνήθιστες συσκευές AI, για την οποία μάλιστα είχε δημιουργήσει μία προεπισκόπηση.

Παρ’ όλα αυτά, το Android 11 είναι το τελευταίο πράγμα που μπορούσαν να φανταστούν οι χρήστες PH1 ότι θα έπαιρναν επίσημα στις συσκευές τους. Όπως εντόπισε ο προγραμματιστής Braden Farmer (μέσω της XDA), οι προγραμματιστές της Essential δημιούργησαν ένα νέο branch, που ονομάζεται “r-preview” στο GitHub repo της εταιρείας.

Το νέο Android 11 preview έρχεται στο Essential PH1

Το r-preview έχει σαν στόχο να κάνει το Android 11 GSI να τρέχει στο PH1, αφού πρώτα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Αν γίνει αυτό, θα είναι η πέμπτη σημαντική έκδοση του Android που θα τρέξει σε smartphone της Essential, κάτι το οποίο αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για κάθε εταιρία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το GSI είναι μια εικόνα Android που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε συσκευή Android που υποστηρίζει το Project Treble και το PH1 αποτελεί κορυφαίο όνομα σε αυτή τη λίστα. Η Google ξεκίνησε πρόσφατα το Android 11 Developer Preview 1, παρουσιάζοντας τις νέες δυνατότητες της επόμενης σημαντικής έκδοσης Android.

Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένουμε ότι η Essential να λάβει μια επίσημη ενημερωμένη έκδοση του Android 11 στο μέλλον. Οι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν το GSI στο PH1 τους, κυρίως χειροκίνητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS