ΑρχικήinetΗ Google θα διαθέσει 800 εκατομμύρια για στήριξη μικρών επιχειρήσεων

Η Google θα διαθέσει 800 εκατομμύρια για στήριξη μικρών επιχειρήσεων

Google

Η πανδημία του κορωνοϊού, ξεκίνησε λίγο πριν το τέλος του προηγούμενου έτους στην Κίνα και από το Φεβρουάριο έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο των πλανήτη. Με περισσότερα από 600.000 κρούσματα παγκοσμίως, ο ιός έχει επηρεάσει τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις.  

Προς το παρόν ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής του, είναι το να μένουμε σπίτι, ώστε να μειωθεί η διασπορά της νόσου και να αποφευχθεί η κατάρρευση του συστήματος υγείας. Πολλές μεγάλες εταιρείες ανά τον κόσμο έχουν αναλάβει να βοηθήσουν τις χώρες που πλήττονται βαρύτατα από το ιό. Μία από αυτές είναι και η Google, η οποία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει περισσότερα από 800 εκατομμύρια, για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των οργανώσεων υγείας και των κυβερνήσεων, καθώς και των εργαζομένων στον τομέα της υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας.

Πώς θα διατεθούν τα 800 εκατομμύρια της Google

  • 250 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για διαφημιστικούς σκοπούς, ώστε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και περισσότερες από 100 κυβερνητικές υπηρεσίες να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποτροπής της εξάπλωσης του COVID-19 και άλλων μέτρων για να βοηθήσουν τις τοπικές κοινότητες.
  • Δημιουργία διαφημίσεων από την Google, αξίας 340 εκατομμυρίων δολαρίων για λογαριασμούς μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που ήταν ενεργές κατά το παρελθόν έτος. Οι πιστώσεις θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
  • Επενδύσεις ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη ΜΚΟ και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία συνεργάζεται με το δίκτυο χρηματοδότησης Opportunity στις ΗΠΑ για να καλύψει τα κενά στη χρηματοδότηση των ανθρώπων και των κοινοτήτων που δεν καλύπτονται από τα κυρίαρχα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
  • Πιστώσεις Google Cloud αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων για ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιστήμονες που ερευνούν τρόπους για την καταπολέμηση του COVID-19.
  • Άμεση οικονομική στήριξη για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας για εξοπλισμό ατομικής προστασίας. Η εταιρεία συνεργάζεται με το Magic Glove & Safety για να επιτρέψει την παραγωγή 2 έως 3 εκατομμυρίων μασκών προσώπου τις επόμενες εβδομάδες. Αυτές οι μάσκες θα παρέχονται στο Ίδρυμα CDC. Επιπλέον, οι εταιρείες Alphabet Employees από την Google, Verily και X θα συμβάλουν με την τεχνολογία, την αλυσίδα εφοδιασμού και την εξειδίκευση στην υγειονομική περίθαλψη, για να βοηθήσουν στην παραγωγή αναπνευστήρων.

Η Google αναμένει ότι αυτή η προσπάθεια θα βοηθήσει σημαντικά στην καταπολέμηση της πανδημίας. Επιπλέον, η εταιρεία αυξάνει των δωρεών για κάθε εργαζόμενο. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας μπορούν τώρα να δώσουν 20.000 δολάρια σε οργανισμούς στις κοινότητές τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS