ΑρχικήReviewsΔωρεάν screen sharing λογισμικό επιτρέπει τη σύνδεση σε PC συνεργατών

Δωρεάν screen sharing λογισμικό επιτρέπει τη σύνδεση σε PC συνεργατών

screen sharing

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η διάδοση του κορωνοϊού. Οι νέες συνθήκες εργασίας επιβάλλουν νέους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών, ώστε να συνεχίζουν οι εργασίες ομαλά. Γι’ αυτό το λόγο, παρατηρείται σημαντική αύξηση στη ζήτηση εφαρμογών τηλεδιάσκεψης. Η τεράστια ζήτηση δημιουργεί, επίσης, χώρο για την εμφάνιση νέων εργαλείων που μπορούν να προωθήσουν την επικοινωνία και γενικά τη διαδικασία της τηλεργασίας. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το Screen, ένα λογισμικό που κάνει το screen sharing εύκολο και χρηστικό.

Το δωρεάν screen sharing εργαλείο επιτρέπει σε έναν ή πολλούς συνεργάτες σας να αποκτήσουν πρόσβαση στην οθόνη του υπολογιστή σας και να παρακολουθούν την οθόνη σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε meetings. Επίσης, επιτρέπει πολλαπλές βίντεο-κλήσεις.

Το καλύτερο πράγμα σε αυτό το screen sharing εργαλείο είναι ότι όλοι οι συνεργάτες έχουν έναν δικό τους κέρσορα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να πλοηγηθούν μόνοι τους και να κάνουν οτιδήποτε άλλο στη οθόνη σας, χωρίς να χρειάζεται να σας ζητούν να κάνετε πράγματα και να χάνετε χρόνο.

Το latency είναι μεταξύ 30ms-50ms, επομένως είναι αναμφισβήτητα πολύ πιο γρήγορο από άλλα screen sharing προγράμματα, όπως το Teamviewer.

Οι χρήστες μπορούν να «μοιράζονται» τις οθόνες τους από Mac, Windows και Linux. Επιπλέον, μπορούν να συμμετάσχουν στα meetings και χρήστες smartphone και άτομα που δεν έχουν εγκαταστήσει το εργαλείο. Μπορούν να συμμετέχουν μέσω των web browsers τους.

Πώς χρησιμοποιείται το screen sharing εργαλείο Screen;

  • Κάντε λήψη της εφαρμογής για την πλατφόρμα σας
  • Δώστε τις απαραίτητες άδειες για την κάμερα και το μικρόφωνο
  • Κάντε κλικ στο “Νέο Meeting”
  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Share Screen”
  • Τώρα, οι άλλοι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στο meeting με ένα μοναδικό meeting ID

Μόλις συνδεθείτε, οι άλλοι χρήστες θα μπορούν να φέρουν τον κέρσορά τους και να τον χρησιμοποιούν στην οθόνη σας. Φυσικά, ο χρήστης που ξεκινά το meeting (αυτός που μοιράζεται την οθόνη του) μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις τω άλλων.

Το screen sharing λογισμικό έχει, επίσης, ενσωματωμένα τα Slack και Google calendar.

Υπό κανονικές συνθήκες, το Screen είναι δωρεάν για κάποιον που συμμετέχει σε meetings και κοστίζει $ 10 το μήνα γι΄αυτόν που το «διοργανώνει». Ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού και της αναγκαστικής τηλεργασίας, η screen sharing εφαρμογή προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS