ΑρχικήsecurityHacker πρόσθεσαν «σκελετούς-δολοφόνους» στο RDR2

Hacker πρόσθεσαν «σκελετούς-δολοφόνους» στο RDR2

Το online παιχνίδι Red Dead Redemption 2 (RDR2) είναι ένα πολεμικό παιχνίδι που εκτυλίσσετε σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι όσοι συμμετέχουν σε αυτό, προσπαθούν να σκοτώσουν τους αντιπάλους τους με κάθε τρόπο.

Φαίνεται ωστόσο ότι hacker αποφάσισαν να εισβάλουν στο παιχνίδι και να το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο, προσθέτοντας «σκελετούς-δολοφόνους», οι οποίοι μάλιστα είναι ιδιαίτερα επιθετικοί.

Το RDR2 Online γίνεται δυσκολότερο με την προσθήκη τρομακτικών σκελετών!

Όπως έγινε φανερό από τις αναφορές σχετικά με το συμβάν, οι hacker αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα σχετικά χαλαρό γραφικό στοιχείο στο παιχνίδι σε κάτι πολύ πιο απειλητικό. Συγκεκριμένα σε ένα σκελετό με δύο κεφάλια που θέλει να σας σκοτώσει.

Φυσικά το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείτε να σκοτώσετε αυτούς τους σκελετούς. Ο μόνος τρόπος να τους ξεφορτωθείτε είναι να τους δέσετε και να τους πετάξετε από κάπου. Μόλις το κάνετε αυτό, τρέξτε μακριά τους. Ωστόσο ακόμα κι αυτό δεν θα σας απαλλάξει εντελώς από την παρουσία τους.

Δεν είναι επίσημο γεγονός

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι σκελετοί, οι παίκτες πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποια φάρσα από την Rockstar Games για την περίοδο του Halloween. Δυστυχώς όμως, επρόκειτο για έργο κακόβουλων παραγόντων και δεδομένου του χάους που προκάλεσαν, ελπίζουμε ότι πρόκειται για ένα περιορισμένο γεγονός.

Επομένως, αν δείτε ένα σκελετό να έρχεται προς το μέρος σας όταν παίζετε το RDR2, ενώ για παράδειγμα βρίσκεστε στους δρόμους του Valentine, οι συμβουλές μας είναι απλές. Ανεβείτε στο άλογό σας και φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε! Δεν είναι ούτε φιλικός ούτε ιδιαίτερα εύκολο να τον ξεφορτωθείτε!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS