ΑρχικήinetLG και ZTE δεν θα συμμετάσχουν στο MWC λόγω του Κοροναϊού

LG και ZTE δεν θα συμμετάσχουν στο MWC λόγω του Κοροναϊού

ΚοροναϊούΜετά την πρόσφατη ανακοίνωση της κινεζικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών ZTE ότι θα ακυρώσει τη συνέντευξη Τύπου της στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητών Τηλεφώνων MWC (Mobile World Congress), ακολούθησε η LG electronics (τμήμα της LG Corporation που τμήμα της LG Corporation που είναι υπεύθυνη για τα κινητά τηλέφωνα και άλλες τεχνολογίες που διατίθενται στην αγορά για το κοινό) η οποία δήλωσε ότι θα ακυρώσει την συμμετοχή της στο MWC που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, λόγω της επιδημίας του Κοροναϊού. Συγκεκριμένα, η LG electronics, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και του ευρύτερου κοινού, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο MWC στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020. Σύμφωνα με συνέντευξη ενός εκπροσώπου της LG electronics, η εταιρεία επιθυμεί να ακυρώσει διεθνή ταξίδια που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, κατόπν συμβουλών από ειδικούς επιστήμονες.

Ωστόσο, η LG electronics, εκτός από το MWC θα οργανώσει κι άλλες εκδηλώσεις στις οποίες αναμένεται να αποκαλύψει τα νέα μοντέλα κινητών που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.LG electronics

Γενικότερα, το MWC είναι ένα συνέδριο με θέμα τα smartphones, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη. Κατά τη διάρκειά του, οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων της Ασίας έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν νέα τηλέφωνα και άλλες τεχνολογίες σε παγκόσμια σκηνή. Οι διοργανωτές του συνεδρίου, το εμπορικό συγκρότημα GSMA, δήλωσαν ότι το MWC του 2020 θα διεξαχθεί όπως είχε προγραμματιστεί, παρά το γεγονός ότι επηρεάστηκε σε μικρό, προς το παρόν, βαθμό εξαιτίας της επιδημίας του κοροναϊού. Ωστόσο, η GSMA έχει λάβει ορισμένα μέτρα για να μετριάσει τον κίνδυνο. Μέσα στα μέτρα συμπεριλαμβάνεται μια πολιτική αποφυγής της χειραψίας, ενώ έχουν ληφθεί και πιο αυστηρά μέτρα υγιεινής γύρω από τα μικρόφωνα των ομιλητών και τα ηχεία.

Οι τελευταίες αναφορές για τον Κοροναϊό, ο οποίος ξεκίνησε στην κινεζική πόλη Wuhan, καταγράφουν εκατοντάδες θανάτους και χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που νοσούν. Για τον λόγο αυτό έχουν επιβληθεί αυστηροί περιορισμοί σε ταξίδια προς και από την ηπειρωτική Κίνα και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες στη χώρα. Τέλος, δεν είναι ακόμα γνωστό εάν η κινεζική κυβέρνηση σχεδιάζει να συμβουλεύσει τους ανθρώπους να επιστρέψουν στην εργασία, δεδομένου ότι οι παρατεταμένες αργίες της σεληνιακής Πρωτοχρονιάς λήγουν στις 10 Φεβρουαρίου.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS