ΑρχικήinetSKYWORTH: Οι νέες AI τηλεοράσεις της συνδέονται με όλες τις έξυπνες συσκευές...

SKYWORTH: Οι νέες AI τηλεοράσεις της συνδέονται με όλες τις έξυπνες συσκευές σας

τηλεοράσεις Στις μέρες μας, οι τηλεοράσεις έχουν εξελιχθεί πολύ. Οι περισσότερες νέες τηλεοράσεις ανήκουν στις έξυπνες συσκευές. Συνδέονται στο διαδίκτυο, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε προγράμματα του Netflix και του YouTube, ενώ κάποιες τρέχουν ακόμη και στο Android.

Ωστόσο, η κινεζική εταιρεία SKYWORTH θέλει να πάει τις τηλεοράσεις σε ένα ανώτερο επίπεδο. Η εταιρεία παρουσίασε στις Φιλιππίνες τα δύο τελευταία προϊόντα της, την XA9000 4K OLED TV και την UB7500 4K LED TV.

Οι δύο νέες συσκευές δεν είναι οι τυπικές έξυπνες τηλεοράσεις. Αυτές οι τηλεοράσεις χρησιμοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη και το Internet of Things (AIoT). Επίσης, έχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Αρχικά, έχουν όλα τα προνόμια που περιμένουμε από μια premium τηλεόραση.

Η UB7500 υποστηρίζει το Dolby Vision, ενώ η XA9000 ενσωματώνει την τεχνολογία Pure HDR, τα οποία προσφέρουν πιο «ζωντανό περιεχόμενο».

Η SKYWORTH έχει, επίσης, συμπεριλάβει στις έξυπνες τηλεοράσεις μια μηχανή, που ονομάζεται Chameleon Extreme και βελτιώνει την εικόνα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για την ανίχνευση, αναγνώριση και αναδημιουργία μεμονωμένων εικόνων. Στόχος είναι η παροχή εικόνας με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Όσον αφορά στον ήχο, και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν Dolby Audio, που προσφέρει τέλεια οπτικοακουστική εμπειρία.

Τελευταία έκδοση Android TV

Και οι δύο νέες τηλεοράσεις της SKYWORTH τροφοδοτούνται από Android TV (9.0 και 8.0, αντίστοιχα) και είναι εφοδιασμένες με ισχυρούς επεξεργαστές. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ σημαντικός γιατί σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια και να κατεβάζετε εφαρμογές από το Google Play Store.

Το εκπληκτικό με αυτές τις τηλεοράσεις είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή σε αυτές. Λειτουργούν ως προσωπικοί βοηθοί που διαχειρίζονται όλες τις άλλες συνδεδεμένες συσκευές σας κάτω από ένα οικοσύστημα. Και όλα αυτά οφείλονται στο AIoT.

Με μια εντολή στην τηλεόραση μπορούν να ενεργοποιηθούν όλες οι συνδεδεμένες συσκευές.

Όμως, δεν είναι μόνο έξυπνες τηλεοράσεις. Είναι και καλαίσθητες. Έχουν έναν όμορφο, μίνιμαλ σχεδιασμό, με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο.

Ασφάλεια

Οι έξυπνες τηλεοράσεις μπορεί να είναι ευάλωτες σε hacking επιθέσεις, αφού συνδέονται στο Διαδίκτυο. Η Samsung Tizen TV έχει πέσει θύμα hacking επίθεσης. Οι επιτιθέμενοι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις συσκευές που βρίσκονταν στο ίδιο δίκτυο με την τηλεόραση.

Εκπρόσωπος της SKYWORTH δήλωσε ότι η εταιρεία έχει επενδύσει πολύ στην ασφάλεια και συνεργάζεται με τη Google για την καταπολέμηση τέτοιων ζητημάτων.

Μέσω της συνεργασίας με τη Google, οι τηλεοράσεις SKYWORTH κατεβάζουν αυτόματα τα πιο πρόσφατα patches για την αντιμετώπιση πιθανών ευπαθειών ή απειλών.

Το μοντέλο XA9000 διατίθεται σε δύο μεγέθη (55 και 65 ιντσών), ενώ στο UB7500 υπάρχουν περισσότερες επιλογές (43, 50, 55 και 65 ιντσών).

Και οι δύο έξυπνες τηλεοράσεις είναι διαθέσιμες προς αγορά στις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS