ΑρχικήTop Picks15 βασικές επεκτάσεις που χρειάζεστε για το πρόγραμμα περιήγησης

15 βασικές επεκτάσεις που χρειάζεστε για το πρόγραμμα περιήγησης

επεκτάσεις

Είτε χρησιμοποιείτε Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari ή ακόμα και το Tor ή το Brave, για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, υπάρχουν ορισμένες επεκτάσεις που μπορείτε να προσθέσετε, ώστε να αποκτήσετε περισσότερες δυνατότητες και να είστε πιο παραγωγικοί.

Επεκτάσεις για να πραγματοποιείτε τις εργασίες σας

Pocket: Αντί να στέλνετε άρθρα που χρειάζεστε στο email σας ή να έχετε ανοιχτές πολλές καρτέλες, κάντε κλικ στο εικονίδιο Pocket και αποθηκεύστε τον ιστότοπο στη συλλογή συνδέσεων Pocket, ώστε να μπορείτε να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα τους συνδέσμους που επιθυμείτε.

Clipboard History Pro: Κάνουμε αντιγραφή, αποκοπή και επικόλληση πάρα πολλά πράγματα καθημερινά, αλλά μόνο το τελευταίο πράγμα που αντιγράψαμε μένει στο ψηφιακό πρόχειρο. Αυτή η επέκταση αποθηκεύει κάθε σας αντίγραφο, ώστε να μην χάνετε κανένα. Μπορείτε ακόμη και να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά εάν χρειαστείτε κάτι που αντιγράψατε πριν από εβδομάδες.

Επεκτάσεις Pomodoro: Η τεχνική Pomodoro σας βοηθά να μείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας, προσφέροντάς σας χρονικά διαστήματα 25 λεπτών, μέσω του χρονομετρητή που είναι ενσωματωμένος στην επέκταση.

Επεκτάσεις για προστασία της ιδιωτικότητας

επεκτάσεις

AdBlocker και Adblock Plus: Οι επεκτάσεις αυτές είναι σχεδιασμένες για να αποκλείουν τα αναδυόμενα παράθυρα και άλλες διαφημίσεις που εμφανίζονται σε ιστότοπους. Μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα τους δημοσιεύσεις που επιθυμείτε να εμφανίζονται, αλλά και να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να αποφύγετε την παρακολούθηση της online δραστηριότητάς σας.

ublock Origin: Μια έκδοση ανοιχτού κώδικα άλλων add blocker.

Privacy Badger: Αυτή η επέκταση βοηθάει τους χρήστες να αποκλείσουν τις διαφημίσεις και τα cookies παρακολούθησης.

LastPass: Το LastPass είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης, που μόλις συνδεθείτε με τον κύριο κωδικό, συμπληρώνει όλους τους υπόλοιπους κωδικούς και τις πληροφορίες σύνδεσης, κάθε φορά που χρειάζεται να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο ή μια υπηρεσία.

Επεκτάσεις για ευκολία

επεκτάσεις

Wayback Machine: Αυτή η επέκταση σας δίνει μια «γεύση» από το παρελθόν. Κάντε κλικ στην επέκταση ενώ βρίσκεστε σε έναν ιστότοπο και δείτε προηγούμενες εκδόσεις του ίδιου ιστότοπου.

Google Translate: Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Google Translate, τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε αυτή την επέκταση για την περιήγησή σας στο Web. Επισημάνετε τα τμήματα του κειμένου που επιθυμείτε και η επέκταση θα εμφανίσει τη μετάφραση.

Honey: Η επέκταση αυτή βρίσκει online κουπόνια για ιστότοπους ηλεκτρονικών αγορών τους οποίους επισκέπτεστε συχνά. Θα εμφανιστούν όταν κάνετε check-out.

Επεκτάσεις για διασκέδαση

 

Cloud to Butt: Οπουδήποτε βλέπετε τη λέξη “cloud” σε έναν ιστότοπο, η επέκταση την μετατρέπει σε “butt” (πισινό)!

Netflix Hangouts: Αν θέλετε να παρακολουθήσετε Netflix στη δουλειά σας, κάντε το να μοιάζει σαν να πραγματοποιείτε μία τηλεδιάσκεψη με αυτή την επέκταση!

Just Not Sorry: Η εν λόγω επέκταση εξαλείφει τις ακατάλληλες ή περιττές λέξεις από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Gmail. Το πρόγραμμα περιήγησης προσθέτει μια κυματιστή γραμμή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τέτοιες λέξεις σε ένα μήνυμα.

News Feed Eradicator: Αντί το Facebook newsfeed σας να είναι γεμάτο με ανούσιες ενημερώσεις, η επέκταση αυτή σας προσφέρει ένα αναζωογονητικό quote σχετικά με τη σημασία του να μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS