ΑρχικήbusinessNetflix και Nickelodeon συνεργάζονται για να "χτυπήσουν" το Disney+

Netflix και Nickelodeon συνεργάζονται για να “χτυπήσουν” το Disney+

Nickelodeon και Netflix μόλις ανακοίνωσαν μια πολυετή συμφωνία για την παραγωγή πρωτότυπου animated περιεχομένου με βάση τη βιβλιοθήκη του Nickelodeon αλλά και νέους χαρακτήρες. Οι λεπτομέρειες είναι ακόμα ασαφείς, αλλά οι εταιρείες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για να μας παρουσιάσουν Invader Zim: Enter the Florpus και Rocko’s Modern Life: Static Cling και υποσχέθηκαν μια σειρά ζωντανής δράσης, όμοιας του Avatar.

Netflix

Η συμφωνία μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί η Nickelodeon που ανήκει στη Viacom συνεργάζεται με το Netflix όταν η Viacom διαθέτει τη δική της υπηρεσία συνεχούς ροής και βρίσκεται στη διαδικασία συγχώνευσης με την CBS, η οποία έχει επίσης τη δική της υπηρεσία συνεχούς ροής. Η αλήθεια είναι ότι το Netflix χρηματοδοτεί ένα μεγάλο μέρος του κόστους παραγωγής και είναι αναμφίβολα μια στρατηγική κίνηση για να “χτυπήσει” το Disney +, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Nickelodeon

Γνωρίζουμε ότι η Nickelodeon εργάζεται για να μας παρουσιάσει ένα νέο περιεχόμενο, όπως τα Teenage Mutant Ninja Turtles και την επαναφορά του Blue’s Clues. Ενώ περιμένουμε για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορούμε να ελπίζουμε για μια σειρά που μπορεί να μας κάνει να κολλήσουμε και ας μην είμαστε παιδιά.

Το ερώτημα είναι ένα, μήπως το Netflix χάνει σιγά σιγά έδαφος και ενώ αυτή τη στιγμή αποτελεί το trend της εποχής, θα ξεχαστεί στο άμεσο μέλλον;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS