ΑρχικήinetGmail: Πλέον μπορείς να επισυνάψεις emails σε νέο email και να τα...

Gmail: Πλέον μπορείς να επισυνάψεις emails σε νέο email και να τα στείλεις

Μπορεί να σας μπερδέψει αυτό που θα διαβάσετε, αλλά στη πραγματικότητα είναι κάτι πολύ απλό: Μια νέα λειτουργία του Gmail σας επιτρέπει να επισυνάψετε ένα email ή μια ολόκληρη συζήτηση σε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση της, η Google εξηγεί ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, η νέα λειτουργία μπορεί να αποδειχτεί πιο πρακτική από τη ξεχωριστή αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Gmail

«Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένων σας επιτρέπει να γράφετε μια συνοπτική περιγραφή στους παραλήπτες σας και να επισυνάπτετε το σύνολο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων τα οποία οι παραλήπτες μπορούν να ανοίξουν άμεσα στον email client τους», αναφέρει η δημοσίευση.

Σίγουρα, δεν αποτελεί μια συχνή ανάγκη αλλά δεν βλάπτει να υπάρχει ως επιλογή.

Για να το ενεργοποιήσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια απλά να σύρετε το subject line από μια λίστα από emails και το λογισμικό θα το αναγνωρίσει ως πιθανό συνημμένο.

email

Τα συνημμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μετατραπούν σε αρχεία .eml και δεν υπάρχει όριο για το πόσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να επισυνάψετε.

Το χαρακτηριστικό αυτό προσφέρεται στους χρήστες από τις 9 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και 15 ημέρες μέχρι να γίνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Για να ελέγξετε αν η λειτουργία έχει ήδη φτάσει σε εσάς, ανοίξτε ένα Gmail μήνυμα και κάντε κλικ στο μενού των τριών σημείων – θα πρέπει να σας εμφανίζεται η επιλογή “Προώθηση ως συνημμένο”.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS