ΑρχικήinetΟ Firefox διαθέτει πλέον picture-in-picture στην αναπαραγωγή βίντεο

Ο Firefox διαθέτει πλέον picture-in-picture στην αναπαραγωγή βίντεο

Η τελευταία έκδοση του Firefox 71.0 έχει την λειτουργία picture-in-picture στην αναπαραγωγή βίντεο. Είναι διαθέσιμο μόνο στα Windows και αναμένεται τον άλλον μήνα να έρθει και στις εκδόσεις Mac και Linux.

H νέα λειτουργία της Mozilla, η “εικόνα εντός εικόνας” όπως την αποδίδει στα Ελληνικά η εταιρεία, τοποθετεί ένα βίντεο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνη σας. Το βίντεο μπορεί να παίζει και εσείς ταυτόχρονα να σερφάρετε ή να κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία με την υπόλοιπη οθόνη.

Το βίντεο στην λειτουργία Picture-in-Picture μπαίνει μπροστά από κάθε παράθυρο και αποτρέπει άλλες καρτέλες ή παράθυρα να το κρύψουν.

Μόλις κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω σε ένα βίντεο που βρίσκεται σε κατάσταση αναπαραγωγής ή παύσης και θα εμφανιστεί η μπλε επιλογή “Εικόνα εντός εικόνας” (Picture-in-Picture). Κάντε κλικ στο κουμπί και το βίντεο θα ανοίξει σε ένα παράθυρο, που όμως μπορείτε να το μετακινήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση των Windows, αλλά θα έρθει, σύμφωνα με την Mozilla, τον Ιανουάριο και στις εκδόσεις Mac και Linux.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS