ΑρχικήsecurityAmazon Fraud Detector: Νέο εξατομικευμένο εργαλείο ανίχνευσης απατών

Amazon Fraud Detector: Νέο εξατομικευμένο εργαλείο ανίχνευσης απατών

AmazonΗ Amazon αναζητά συνεχώς τρόπους προστασίας των χρηστών της από απάτες και επιθέσεις και γι’ αυτό ενσωματώνει στο Amazon Web Services (AWS) ένα νέο εργαλείο ανίχνευσης απατών, που ονομάζεται Amazon Fraud Detector.

Το Amazon Fraud Detector είναι μια υπηρεσία διαχείρισης απάτης, που βασίζεται στη μηχανική εκμάθηση.

Την αποκάλυψη για το νέο εργαλείο έκανε χθες, στο AWS re: Invent, ο Andy Jassy, διευθύνων σύμβουλος της AWS. Σύμφωνα με τον Jassy, οι χρήστες δεν χρειάζεται να είναι εξοικειωμένοι ή να έχουν ιδιαίτερη εμπειρία με τη μηχανική εκμάθηση, για να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο.

Ο Jassy είπε ότι η εταιρεία του αναζητά συνεχώς τρόπους για να προστατεύσει τους χρήστες της και σκέφτεται νέες ιδέες για να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, αναπτύσσει νέα εργαλεία ή βελτιώνει τα υπάρχοντα.

Σύμφωνα με τον Jassy, η εταιρεία έχει δημιουργήσει πολλές υπηρεσίες λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των πελατών της, όπως τα Amazon Lex, Amazon Personalize και Amazon Forecast.

Ο Jassy υποστηρίζει ότι ​​η εταιρεία του έχει το ευρύτερο και πληρέστερο σύνολο δυνατοτήτων μηχανικής εκμάθησης (π.χ. Rekognition, SageMaker).

Πού υπερέχει όμως η AWS; Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, ο τομέας που ξεχωρίζει είναι η ανίχνευση απάτης.

“Χρησιμοποιούμε εργαλεία ανίχνευσης απάτης πάνω από 20 χρόνια”, είπε.

“Η μηχανική εκμάθηση είναι απίστευτα χρήσιμη … αλλά είναι δύσκολο για τις περισσότερες εταιρείες να χρησιμοποιούν τη μηχανική εκμάθηση για την ανίχνευση απάτης”.

Το νέο εργαλείο Amazon Fraud Detector θα είναι μια υπηρεσία που θα διαχειρίζεται η ίδια η εταιρεία:

“Μας στέλνετε τα δεδομένα συναλλαγών … διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθύνσεις IP, ίσως αριθμούς τηλεφώνων, μαζί με συναλλαγές που είναι παράνομες και αυτές που είναι νόμιμες και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα μαζί με τους αλγόριθμους που έχουμε δημιουργήσει … και δημιουργούμε ένα μοναδικό μοντέλο για εσάς”, εξήγησε ο CEO.

“Είναι ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος για να διαχειριστείτε την απάτη με τη μηχανική εκμάθηση”.

Ο Jassy είπε ότι η Amazon διαθέτει διάφορους ανιχνευτές δεδομένων που αναγνωρίζουν πράγματα, όπως email domains και ψεύτικες διευθύνσεις email.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS