ΑρχικήinetΟι υπηρεσίες Cloud της Majesco τώρα και στο Microsoft Azure Marketplace

Οι υπηρεσίες Cloud της Majesco τώρα και στο Microsoft Azure Marketplace

majesco

Την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της στο Microsoft Azure Marketplace, ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία Majesco, παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες λογισμικού ασφάλισης cloud για τον μετασχηματισμό ασφαλιστικών επιχειρήσεων. Τα CloudInsurer και Digital1st Insurance της Majesco, σχεδιάστηκαν για να επωφεληθούν από τις δυνατότητες cloud της Azure. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα πάνω από 54 πελάτες στις υπηρεσίες Cloud.

Αυτή η ανακοίνωση επεκτείνει τις υπηρεσίες Majesco CloudInsurer ™, όπως τα Majesco P & C Core Suite και Majesco L & A, καθώς και την cloud-native πλατφόρμα Majesco Digital1st Insurance ™ που είναι πλέον διαθέσιμες στο Azure Marketplace.

Όπως δηλώνει και ο Manish Shah, πρόεδρος και Chief Product Officer της Majesco: “Το Cloud παίζει βασικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ασφαλιστικής βιομηχανίας παγκοσμίως. Η εταιρεία ξεκίνησε νωρίς να σχεδιάζει τις ισχυρές πλατφόρμες πυρήνα που εστιάζουν στην ασφαλιστική κάλυψη του συστήματος, τόσο για την P & C όσο και για την L & A ασφάλιση, καθώς και την πρωτοποριακή πλατφόρμα της, Digital1st Insurance ™. Μαζί έχουν ανοίξει την πόρτα για νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας, εμπλοκής με τους πελάτες, ταχύτερης διάθεσης των προϊόντων και ταχείας ανάπτυξης των ευκαιριών της αγοράς. Η σχέση μας με τη Microsoft θα βοηθήσει να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες μας με καινοτόμες δυνατότητες cloud, καθώς και να επεκτείνουμε την εμβέλεια των πλατφορμών cloud, βοηθώντας τον κλάδο να επιταχύνει το ταξίδι του στο μέλλον της ασφάλισης με ταχύτητα και ανάπτυξη”.

Από τη μεριά του, ο Sajan Parihar, Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας Microsoft Azure της Microsoft Corp., δήλωσε: “Μέσω του Microsoft Azure Marketplace, οι πελάτες σε όλο τον κόσμο μπορούν εύκολα να βρουν, να αγοράσουν και να αναπτύξουν υπηρεσίες συνεργατών που μπορούν να εμπιστευτούν, όλα πιστοποιημένα και βελτιστοποιημένα για να τρέχουν στην πλατφόρμα Azure. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τις υπηρεσίες της Majesco στο αυξανόμενο οικοσύστημα Azure Marketplace.”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS