ΑρχικήinetΣυσκευή της Xiaomi φορτίζει το κινητό σας ενώ σας ζεσταίνει τα χέρια!

Συσκευή της Xiaomi φορτίζει το κινητό σας ενώ σας ζεσταίνει τα χέρια!

χέρια

Η εταιρεία Xiaomi, είναι φημισμένη για τις πολύ ποιοτικές συσκευές smartphone που κατασκευάζει, οι οποίες είναι επίσης και σε πολύ καλές τιμές. Ωστόσο η Xiaomi κατασκευάζει κι άλλα χρήσιμα, αν και περίεργα gadgets, που δεν έχουν σκεφτεί άλλες εταιρείες. Η τελευταία ιδιαίτερη συσκευή που κατασκευάστηκε από την εταιρεία και διατίθεται στην αγορά της Κίνας, είναι ένα power bank για φόρτιση του κινητού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θερμοφόρα για τα χέρια σας!

Το νέο power bank της Xiaomi, κατασκευάστηκε ειδικά για να ζεσταίνει τα χέρια σας, όταν το κρατάτε, ενώ ταυτόχρονα, φορτίζει τη συσκευή σας.

Η νέα συσκευή έρχεται με χωρητικότητα μπαταρίας 5.000mAh για τη φόρτιση smartphone και άλλων συσκευών. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία θέρμανσης διπλής πλευράς, που μπορεί να ζεστάνει τη συσκευή έως στους 52 βαθμούς.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και διαθέτει ανθεκτικό στη φωτιά ABS, επομένως όσο και να θερμανθεί δεν κινδυνεύει να πάρει φωτιά.

Το σχήμα του power bank είναι τετράγωνο, ενώ διαθέτει και μία μικρή οθόνη που δείχνει τη θερμοκρασία και δύο κουμπιά. Το ένα κουμπί επιτρέπει στο χρήστη να δει την διαθέσιμη ισχύ και να την ελέγξει ενώ το άλλο κουμπί (όταν πατηθεί τρεις φορές στη σειρά) ενεργοποιεί τη λειτουργία θέρμανσης, για να κρατήσει τα χέρια του ζεστά.

Τιμή και διαθεσιμότητα του νέου power bank της Xiaomi

Το νέο power bank της Xiaomi έρχεται στην τιμή των 138 Κινεζικών γουάν και διατίθεται σε τρεις επιλογές χρωμάτων: ροζ, πράσινο και κόκκινο.

Προς το παρόν ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του power bank σε άλλες χώρες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS