ΑρχικήinetΤο ισχυρότερο power bank - RAVPower 27000mAh με AC Outlet

Το ισχυρότερο power bank – RAVPower 27000mAh με AC Outlet

Το RAVPower power bank διαθέτει USB-A ports (5V/2.4A), ένα USB-C port (5V/3A) καθώς και μια πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος (AC outlet ) για άλλες συσκευές.

Με το “RAVPower 27000mAh με AC Outlet” έχετε τη δυνατότητα να φορτίσετε τις USB συσκευές σας και να έχετε μία πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος για beefier συσκευές. Επίσης το συγκεκριμένο power bank είναι μικρό έτσι ώστε να το μεταφέρετε εύκολα.

Έχει το μέγεθος ενός μικρού βιβλίου με σκληρό εξώφυλλο και ζυγίζει περίπου ένα κιλό. Συνιστάται να έχετε μια τσάντα ώμου ή πλάτης.

power bank

Αποστέλλεται σε μία θήκη με φερμουάρ, μαζί με ένα φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος (αυτό δεν μπορεί να φορτιστεί με φορτιστή USB και απαιτεί προσαρμογέα DC 19V / 1.6A), με μερικά καλώδια USB για microUSB, με μία ξεχωριστή θήκη ταξιδιού και  έναν προσαρμογέα που επιτρέπει τη χρήση της θύρας εναλλασσόμενου ρεύματος με μια ποικιλία διαφορετικών βυσμάτων που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο φορτιστής μπορεί να φορτίσει πλήρως το Powerbank σε λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Το powerbank διαθέτει δύο θύρες USB-A (με δυνατότητα 5V/2.4A), μία θύρα USB-C (με δυνατότητα 5V/3A), μία πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος (110V για την US έκδοση, 220V για την UK/Euro έκδοση) με μέγιστη ισχύ 100 W, ένα κουμπί λειτουργίας και μια θύρα για τη φόρτιση.

Διαθέτει επίσης μια ένδειξη στάθμης φόρτισης μπαταρίας 8 LED. Ολόκληρο το περίβλημα είναι ένα ισχυρό πλαστικό με καουτσούκ φινίρισμα.

Στα 27000mAh και 99,9Wh, αυτό το power bank βρίσκεται στα επιτρεπόμενα όρια για τις μετακινήσεις των χειραποσκευών του αεροπλάνου.

RAVPower

Πρόκειται για μια εξαιρετική συσκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις θύρες USB ταυτόχρονα χωρίς να υπερθερμανθεί. Είναι επίσης ήσυχο, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να ενοχλείται κανένας.

Είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός προσωρινού γραφείου όταν βρίσκεστε έξω και προσφέρει αρκετή χωρητικότητα για να κρατάτε όλες τις συσκευές σας σε λειτουργία καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανεξάρτητα από το πόσο το χρησιμοποιείτε.

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα: Ο φορτιστής δε μπορεί να ενσωματωθεί και δεν διαθέτει καλώδιο USB-C σε USB-C.

Πέρα απ’ αυτά, είναι μία εύκολη λύση για τον σύγχρονο εργαζόμενο που ξοδεύει πολύ χρόνο μακριά από μια πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος.

Το power bank RAVPower 27000mAh κοστίζει $129.99 απευθείας από την RAVPower.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS