ΑρχικήinetΑυτός ο ασύρματος φορτιστής διατηρεί τα ροφήματά σας ζεστά

Αυτός ο ασύρματος φορτιστής διατηρεί τα ροφήματά σας ζεστά

φορτιστής Εάν υπάρχει μια συσκευή πολλαπλών χρήσεων, που αξίζει σίγουρα να έχετε στο γραφείο σας, είναι αυτή η συσκευή. Ο γρήγορος φορτιστής Nomodo Wireless Qi με το Mug Warmer / Drink Cooler είναι τρία gadgets σε ένα. Πρώτον, είναι ένας ασύρματος φορτιστής smartphone, που έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που ο καθένας πρέπει να έχει στο γραφείο του. Δεύτερον λειτουργεί ως θερμός, για να διατηρεί τα ροφήματά σας ζεστά, κάτι που είναι χρήσιμο αλλά πολλές φορές δεν μπαίνουμε στον κόπο να αγοράσουμε. Τρίτον, λειτουργεί ως cooler, για να κρατά τα ποτά σας δροσερά.

Η τιμή του gadget με τις τρεις λειτουργίες είναι στα 79.9 $.

Ακολουθούν κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος:

Φόρτιση: Το Nomodo Trio φορτίζει γρήγορα την ασύρματη συσκευή σας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Qi Fast Charging. Στις μέρες μας, το τηλέφωνό μας είναι η προέκταση του χεριού μας. Ένας τρόπος να αποφύγουμε τα ενοχλητικά καλώδια των φορτιστών, είναι να χρησιμοποιήσουμε τη βάση φόρτισης Qi. Κάθε συσκευή Qi μπορεί να συνδεθεί απευθείας στη βάση, παρέχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την ταχύτατη φόρτιση της συσκευής.

Διατηρεί τα ροφήματα ζεστά: Η συσκευή μπορεί να κρατήσει τον καφέ και το τσάι ζεστό την ώρα που εργαζόμαστε, μέσω της θερμαινόμενης πλάκας.

Διατηρεί τα ροφήματα δροσερά: Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα όταν πίνουμε ένα ποτό, είναι να λιώνουν τα παγάκια και να αλλοιώνουν τη γεύση του. Η πλάκα ψύξης διατηρεί τα ροφήματα παγωμένα, ώστε να μην αντιμετωπίζουμε  αυτό το πρόβλημα.

Τι παρέχει η εταιρεία: Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ καλή τιμή.

Τι υπάρχει στο κουτί: (1) Nomodo Trio, (1) Power Adaptor, (1) Κούπα καφέ, (1) Εγγύηση 1 έτους

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS