ΑρχικήinetGoogle Pixel 3 modders επιταχύνουν την ασύρματη φόρτιση.Υπάρχει ρίσκο

Google Pixel 3 modders επιταχύνουν την ασύρματη φόρτιση.Υπάρχει ρίσκο

ασύρματη φόρτισηΗ σειρά Google Pixel 3, οι πιο πρόσφατες flagship συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά από τη Google, εμφανίστηκαν πέρυσι με μια σειρά από σημαντικές αλλαγές. Μία από αυτές τις αλλαγές ήταν η ασύρματη φόρτιση, η οποία ξεχώρισε τη συσκευή από τις άλλες, το 2018. Η εταιρεία λάνσαρε επίσης τη δική της τεχνολογία Qi ασύρματης φόρτισης με πιστοποίηση Pixel Stand για να συμπορεύεται με τη σειρά Google Pixel 3. Ωστόσο, η λειτουργία έρχεται με κάποιο πρόβλημα, όπως σημειώθηκε προηγουμένως.

Οι χρήστες των Google Pixel 3 και 3 XL που χρησιμοποιούν μη πιστοποιημένους φορτιστές περιορίζονται σε έναν αργό ρυθμό ασύρματης φόρτισης με 750mAh. Ωστόσο, φαίνεται πως ορισμένοι modders στο δημοφιλές development forum και στον ιστότοπο XDA Developers εξέτασαν έναν τρόπο να αυξήσουν την ταχύτητα ασύρματης φόρτισης σε μη πιστοποιημένους φορτιστές αν και δεν είναι τόσο γρήγορη όσο στους πιστοποιημένους. Ωστόσο, σύμφωνα με μια έκθεση του XDA Developers, το mod σχεδόν διπλασιάζει την ταχύτητα φόρτισης σε μη πιστοποιημένους ασύρματους φορτιστές. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι η έκθεση δηλώνει ότι το mod “θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο”.

Ο λόγος για τον οποίο το mod και η αύξηση της ταχύτητας φόρτισης σε μη πιστοποιημένους ασύρματους φορτιστές είναι επικίνδυνα, είναι ότι κάποιοι παράγοντες θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στο χρήστη, στο smartphone, στο φορτιστή ή στο κοντινό περιβάλλον. Όπως σημειώθηκε στην αναφορά, η αργή ταχύτητα μπορεί να οφείλεται στη θερμότητα που παράγεται κατά τη φόρτιση από μη πιστοποιημένους φορτιστές σε σύγκριση με τους πιστοποιημένους φορτιστές.

Σύμφωνα με το modder ‘kOrner’, οι χρήστες πρέπει να τροποποιήσουν την τιμή του “voltage + max” στο 9000000, από την προεπιλεγμένη τιμή των 5000000. Η φόρτιση πρέπει να γίνει στην τιμή “/ sys / class / power_supply / wireless “. Ο modder σημείωσε ότι αυτό αυξάνει την ταχύτητα φόρτισης στα 1.290mA, από τα 750mA. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί, είναι, ότι η τιμή θα επανέλθει στην προεπιλογή έτσι ώστε οι τακτικοί χρήστες θα πρέπει να κάνουν τις αλλαγές όταν αρχίζει η φόρτιση.

Ωστόσο, αν οι χρήστες θέλουν να το κάνουν πιο μόνιμο, ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τη βοήθεια του “Advanced Charge Control”, ενός Magisk module μετά το rooting και την εγκατάσταση του Magisk framework. Αφού γίνει αυτό με τα παρακάτω βήματα, ο χρήστης πρέπει να αλλάξει την τιμή σε onPlugged =. / Wireless / voltage_max σε “9000000”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS