ΑρχικήReviewsΤο Samsung Galaxy A50 θα διαθέτει τριπλή κάμερα και σαρωτή αποτυπωμάτων

Το Samsung Galaxy A50 θα διαθέτει τριπλή κάμερα και σαρωτή αποτυπωμάτων

A50Η Samsung παρουσίασε τον περασμένο μήνα, τη σειρά οικονομικών smartphones «Galaxy M» στην Ινδία, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν όλο το περασμένο έτος. Σε μεγάλο βαθμό αναμένεται επίσης να επαναφέρει τη σειρά ‘Galaxy A’ και τρία smartphones λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν σε αυτή την ανανεωμένη σειρά σύντομα. Οι προδιαγραφές των Samsung Galaxy A10 και Galaxy A30, διέρρευσαν λεπτομερώς την περασμένη εβδομάδα και τώρα ήταν σειρά του πιο premium μοντέλου της παρτίδας. Η τελευταία διαρροή για το Samsung Galaxy A50 υποδηλώνει ότι αυτή η παραλλαγή θα διαθέτει μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Η φωτογραφία έχει διαρρεύσει από το MySmartPrice και δείχνει μόνο το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Το Samsung Galaxy A50 διαθέτει μια τριπλή οπίσθια κάμερα στην πίσω όψη, που ευθυγραμμίζεται κάθετα με ένα LED φλας  κάτω από όλους τους αισθητήρες. Το τηλέφωνο διαθέτει μία γυαλιστερή πίσω όψη από πλαστικό, ενώ δεν υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy A50. Αυτό υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο μπορεί να διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι το τηλέφωνο θα διατίθεται σε μαύρο και άσπρο χρώμα κατά την κυκλοφορία του.

Οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy A50 έχουν επίσης διαρρεύσει λεπτομερώς και το τηλέφωνο λέγεται ότι έρχεται με οθόνη Super AMOLED Infinity-U 6,4 ιντσών Full-HD + (1080×2340 pixel) με αναλογία διαστάσεων 19,5: 9. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από την τεχνολογία SoyCyp Core Exynos 9610, συνδυασμένη με 4GB μνήμη RAM + αποθήκευση 64GB και επιλογές αποθήκευσης 6GB RAM + 128GB. Επίσης υποστηρίζεται η δυνατότητα επέκτασης αποθήκευσης μέσω μιας υποδοχής κάρτας microSD (έως και 512GB).

Το Galaxy A50 φημολογείται ότι περιλαμβάνει τριπλή κάμερα με έναν κύριο αισθητήρα 25 megapixel, με φακό f / 1,7, έναν αισθητήρα βάθους 5 megapixel και μία εξαιρετικά ευρεία κάμερα σταθερής εστίασης 8 megapixel με διάφραγμα f / 2,4. Μπροστά, θα υπάρχει αισθητήρας 25-megapixel με f / 2,0 διάφραγμα. Επιπλέον, αναμένεται να έρθει με μπαταρία 4.000mAh με γρήγορη φόρτιση 15W.

Άλλες προδιαγραφές Galaxy A50 που διέρρευσαν, περιλαμβάνουν διαστάσεις 158.6×74.7×7.7mm και βάρος 166 γραμμάρια. Οι επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v4.0, ραδιόφωνο FM, θύρα USB Type-C (v2.0) και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Η Samsung India επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορεί ένα νέο τηλέφωνο της σειράς Galaxy A κάθε μήνα στην Ινδία από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο. Τα τηλέφωνα θα διατίθενται μεταξύ Rs. 10.000 και Rs. 50.000.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS