ΑρχικήinetΑκυρώθηκε η κυκλοφορία του ασύρματου φορτιστή AirPower της Apple

Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του ασύρματου φορτιστή AirPower της Apple

AppleTo 2017 η Apple αποκάλυψε για πρώτη φορά τον ασύρματο φορτιστή AirPower. Ενώ όλοι τώρα περίμεναν την κυκλοφορία του, η εταιρεία έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε ότι τελικά το AirPower mat δεν θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων.

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας στο TechCrunch, η νέα συσκευή δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές που θέλει η Apple για τα προϊόντα της. Έτσι, αποφασίστηκε να μην κυκλοφορήσει τελικά στην αγορά.

Συγκεκριμένα, ο Dan Riccio, στέλεχος της Apple δήλωσε: “Ζητάμε συγγνώμη σε εκείνους τους πελάτες που ανυπομονούσαν γι’ αυτό το λανσάρισμα. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το μέλλον είναι ασύρματο και δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την ασύρματη εμπειρία”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε δώσει η Apple, όταν το είχε αποκαλύψει, ο ασύρματος φορτιστής θα μπορούσε να φορτίσει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές συσκευές (iPhone, Apple Watch και AirPods).

Περίμεναν όλοι ότι το νέο προϊόν θα έβγαινε στην αγορά το 2018, κάτι το οποίο δεν έγινε. Ένα χρόνο μετά όχι μόνο δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά η Apple ανακοινώνει την ακύρωσή του.

Η εταιρεία πέρα από τη δήλωση της ακύρωσης και της απολογίας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, σύμφωνα με μια αναφορά της Wall Street Journal, η συσκευή δεν κατάφερε να φορτίσει τρεις συσκευές ταυτόχρονα, όπως υποσχόταν, ενώ υπήρχαν και κάποια θέματα υπερθέρμανσης.

Αυτή η ακύρωση μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις στην εικόνα της Apple. Η εταιρεία είχε διαφημίσει αρκετά το νέο ασύρματο φορτιστή και πολλοί άνθρωποι περίμεναν την κυκλοφορία του εδώ και δυο χρόνια περίπου. Από την άλλη, πρόσφατα κυκλοφόρησε ότι και το πληκτρολόγιο του MacBook είχε κάποια θέματα. Οι πελάτες μπορεί να αρχίσουν να αμφισβητούν τις ικανότητες και την αξιοπιστία της εταιρείας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS