ΑρχικήinetBlack Friday: Τα πιο περίεργα gadgets για να αγοράσεις

Black Friday: Τα πιο περίεργα gadgets για να αγοράσεις

H Black Friday είναι εδώ. Πράγμα που σημαίνει ότι χιλιάδες προϊόντα έχουν βγει ήδη σε προσφορά και επίσης χιλιάδες καταναλωτές θα αδράξουν την ευκαιρία για να αγοράσουν σε καλύτερη τιμή τα προϊόντα που εδώ και καιρό έχουν βάλει στο μάτι. Ιδιαίτερα για τα άτομα που αγαπούν τα περίεργα gadgets είτε αυτά είναι χρήσιμα είτε όχι, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε τις αγορές σας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποιες προτάσεις:

1. 20-PIN USB-C MAGNETIC CONNECTOR FOR MACBOOK AND OTHER DEVICES

black friday gadgets

Έχετε αγαπήσει το νέο MacBook Pro με τις θύρες USB-C αλλά δε σας αρέσει το γεγονός ότι δεν έχετε πλέον την ασφάλεια και την ευκολία της υποδοχής MagSafe;

Ίσως, ένα 20-pin USB-C magnetic connector που σχεδιάστηκε για να μεταφέρει power και data σας βοηθούσε σε αυτό. Οι προδιαγραφές ισχυρίζονται ότι είναι καλό για 100W και ότι μεταφέρει δεδομένα μέχρι 10Gbps.

2. NETGEAR MIMO ANTENNA

black friday gadgets

Εάν ταξιδεύετε με ένα portable cellular modem, το οποίο είναι εύχρηστο και προσφέρει χαρακτηριστικά που το hotspot και το smartphone δε θα σας τα προσφέρουν, ίσως θα σας χρειαζόταν ένα MIMO antenna για να ενισχύσετε το σήμα. Τα συγκεκριμένα gadgets έχουν μεγάλη διαφορά όταν βρίσκεστε σε περιοχές όπου η ισχύς του σήματος δεν είναι η καλύτερη.

3. WIRELESS BORESCOPE
Ένα boroscope είναι μια μικρή κάμερα στο τέλος ενός σύρματος που μπορείτε να το κολλήσετε σε μέρη όπου δεν μπορείτε να φτάσετε εύκολα. Είναι εξαιρετικά βολικό και μόλις το αγοράσετε, ειδικά αν το κάνετε κατά τη διάρκεια του Black Friday, θα βρίσκετε συνεχώς νέες χρήσεις για αυτό.

black friday gadgets

4. GLOW DUST/CRYSTALS

Η σκόνη Pixie Dust είναι κάτι που θα σου τραβήξει σίγουρα την προσοχή αν σου αρέσουν τα πράγματα που λάμπουν στο σκοτάδι.

Αυτοί οι glow-in-the-dark κόκκοι είναι ασφαλείς και μη τοξικοί, μπορούν να φορτιστούν και να επαναφορτιστούν χιλιάδες φορές, να διαρκέσουν για χρόνια, να είναι αδιαπέραστοι από τους διαλύτες και να ζεσταίνονται μέχρι τους 600 βαθμούς Κελσίου.

Είναι ιδανική για διακοσμήσεις με λάμψη στο σκοτάδι.

5. SKYROAM SOLIS X

black friday gadgets

Πρόκειται για ένα hotspot κινητής τηλεφωνίας Wi-Fi 4G που λειτουργεί σε περισσότερες από 130 χώρες και μπορεί να διανεμηθεί μέχρι και σε 10 συσκευές. Έρχεται πλήρης με ενσωματωμένο power bank και κάμερα 8 megapixel. Λειτουργεί για 16 ώρες με μία μόνο φόρτιση και ελέγχεται χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του.

6. IROBOT ROOMBA 7+

black friday gadgets

Το iRobot Roomba 7+ είναι μία ηλεκτρική σκούπα που έρχεται με ένα charging station το οποίο μπορεί να αδειάσει τον κάδο απορριμμάτων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αδειάζετε το δοχείο κάθε 30 διαδρομές και να επωφεληθείτε από τις προσφορές του Black Friday φυσικά!

7. DJI OSMO POCKET

Δεν είναι απλώς μια φανταστική video camera, αλλά και ένα καταπληκτικό τρίποδο, που επιτρέπει μία εξαιρετικά ομαλή λήψη βίντεο.

8. MOLESKINE PEN+ SMART WRITING SET

Εάν εξακολουθείτε να σας αρέσει να γράφετε σε σημειωματάρια, αλλά θέλετε να έχετε και ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο, αυτό είναι το εργαλείο για εσάς, καθώς το ψηφιακό smartpen “Pen+” καταγράφει κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο και το ψηφιοποιεί για αρχειοθέτηση ή για μεταγενέστερη χρήση.

9. POWERDOT 2.0

Το powerdot 2.0 είναι ένα ηλεκτρικό stimulator μυών & μονάδα TENS όπως κανένα άλλο. Βοηθάει στην ανακούφιση από τον πόνο, χαλάρωση, πρόληψη τραυματισμών και αθλητικές επιδόσεις. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλύνει τα άγχη της ημέρας.

10. EMBER SMART MUG

Εάν είστε κάποιος που αφήνει τα ζεστά ροφήματα σας μέχρι να κρυώσουν, και ακολουθείτε μία χρονοβόρα διαδικασία για να το ξαναζεστάνετε, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα gadgets για εσάς. Η Ember θα κρατήσει το ζεστό σας ρόφημα στην επιθυμητή σας θερμοκρασία όλη την ημέρα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS