ΑρχικήinetMotorola: Επαναφέρει το τηλέφωνο Razr με αναδιπλούμενη οθόνη αφής

Motorola: Επαναφέρει το τηλέφωνο Razr με αναδιπλούμενη οθόνη αφής

Razr Η εταιρεία Motorola ανακοίνωσε χθες την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του Razr flip κινητού της. Το νέο τηλέφωνο θα εξακολουθεί να διπλώνει στη μέση, όπως παλιά (τη δεκαετία του 2000), αλλά πλέον η οθόνη στο εσωτερικό θα είναι αφής.

Θα είναι το δεύτερο πτυσσόμενο κινητό που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μετά το Samsung Galaxy Fold. Η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει επίσημα το νέο Razr τον Ιανουάριο και θα κοστίζει $ 1.499.99. Οι προπαραγγελίες θα μπορούν να γίνουν από τις 26 Δεκεμβρίου και μετά. Η κυκλοφορία του Razr ενισχύει τη νέα τάση των αναδιπλούμενων κινητών. Πέρα από τη Samsung, και άλλες εταιρείες όπως η Huawei και η Xiaomi έχουν πειραματιστεί με τον πτυσσόμενο σχεδιασμό.

Η Motorola στόχευε στη δημιουργία ενός τηλεφώνου που συνδυάζει την εικόνα ενός κλασικού smartphone με οθόνη αφής (όταν είναι ανοικτό) και την άνεση (γίνεται μικρό, όταν είναι κλειστό).

Επίσης, ακόμα και όταν το Razr είναι κλειστό, οι χρήστες μπορούν να δουν βασικά στοιχεία, όπως μηνύματα, email, εισερχόμενες κλήσεις κλπ. σε μια οθόνη “Quick View” 2,7 ιντσών. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον Google Assistant, ακόμα και όταν είναι κλειστό, λέγοντας “OK Google”.

Όταν ανοίγει το νέο Razr, βλέπουμε ένα σύγχρονο smartphone.

Όταν είναι ανοιχτό, η οθόνη φτάνει τις 6,2 ίντσες.

Ο σχεδιασμός αυτός θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρότυπο για τα μελλοντικά κινητά, ώστε να είναι βολικά. Για παράδειγμα, το Samsung Galaxy Note 11+ είναι ένα πολύ ωραίο τηλέφωνο αλλά είναι τεράστιο. Ακολουθώντας το σχεδιασμό της Motorola, η Samsung θα μπορούσε να κάνει τα τηλέφωνά της πιο εύχρηστα αναδιπλώνοντάς τα στη μέση.

Σύμφωνα με τη Motorola, η οθόνη προστατεύεται καθώς διπλώνεται στα δύο “χωρίς να υπάρχει κενό”. Αυτός ο σχεδιασμός υποτίθεται ότι προστατεύει την εύκαμπτη εσωτερική οθόνη, η οποία είναι εύθραυστη, και θα μπορούσε να «τραυματιστεί» από άλλα αντικείμενα που μπορεί να έχετε στην τσέπη σας.

Ωστόσο, κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν ότι τα 1,500 δολάρια είναι πολλά και έχουν δίκιο, αν λάβουμε υπόψη μας ότι περιλαμβάνει ένα Qualcomm Snapdragon 710 chip αντί για το νεότερο και πιο ισχυρό Snapdragon 855+. Επίσης, τρέχει το Android 9 Pie, το οποίο είναι η περσινή έκδοση του Android. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 128 GB και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά δεν υπάρχει σύστημα για αναγνώριση προσώπου, το οποίο για πολλούς είναι πιο ασφαλές. Τέλος, το νέο Razr διαθέτει μια κάμερα 16MP.

Τα 1.500 δολάρια είναι ίσως πολλά για ένα τηλέφωνο που δεν έχει τον πιο ισχυρό επεξεργαστή. Αλλά ο σχεδιασμός του έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και καθιστά το τηλέφωνο πολύ εύχρηστο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS