ΑρχικήinetCEO της Huawei: «Η Apple είναι ο δάσκαλός μας. Προτιμώ τα προϊόντα...

CEO της Huawei: «Η Apple είναι ο δάσκαλός μας. Προτιμώ τα προϊόντα της»

Ενώ η Huawei βρίσκεται σε “πόλεμο” με την Apple όσον αφορά τις πωλήσεις, φαίνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της πρώτης προτιμά να χρησιμοποιεί προϊόντα του αντιπάλου. Τραγική ειρωνεία, σωστά;

Μια εικόνα από τα κοινωνικά μέσα της Κίνας δείχνει τον CEO της Huawei σε έναν έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου και τον ειδικό ασφαλείας του αεροδρομίου να επιθεωρεί το iPad του. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει δείξει προτίμηση στις συσκευές της Apple.

HuaweiΟ CEO της Huawei εκθειάζει την Apple συνέχεια!

«Τα παιδιά μου προτιμούν τα προϊόντα της Apple παρά της Huawei,» δήλωσε ο Zhengfei στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης νωρίτερα αυτό το έτος. «Αυτό σημαίνει ότι δεν αγαπούν την Huawei; Φυσικά όχι … Το iPhone έχει ένα καλό οικοσύστημα και όταν η οικογένειά μου είναι στο εξωτερικό, τους αγοράζω iPhone, οπότε κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί ότι η αγάπη μου για την Huawei με κάνει να σαμποτάρω τους άλλους κατασκευαστές».

Ορισμένες από τις συσκευές της Apple που ανήκουν στην οικογένειά του έχουν ντύσει ολόκληρα πρωτοσέλιδα. Όταν η κόρη του Zhengfei, Meng Wanzhou, συνελήφθη τον προηγούμενο χρόνο στον Καναδά, είχε στην κατοχή της ένα iPhone, ένα MacBook και ένα iPad. Και μην ξεχνιέστε, η Meng Wanzhou είναι η CFO της Huawei.

Apple

Μιλώντας με το Bloomberg, ο Ren Zhengfei έχει επαινέσει την Apple. “Η Apple είναι η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο”, είπε. “Αν δεν υπήρχε η Apple, δεν θα υπήρχε κινητό διαδίκτυο. Αν δεν υπήρχε η Apple για να μας δείξει τον κόσμο, δεν θα βλέπαμε την ομορφιά αυτού του κόσμου. Η Apple είναι ο δάσκαλός μας. Ως μαθητής, γιατί να αντιταχθώ στον δάσκαλό μου;»

Η αγάπη της Huawei για την Apple έχει και κάποια όρια. Στις αρχές του 2019, η Ηuawei τιμώρησε δύο υπαλλήλους που τουίταραν για ένα iPhone, μειώνοντάς τους μισθούς τους και υποβιβάζοντάς τους.

Εσείς πιστεύετε ότι είναι λανθασμένη η δημόσια εμφάνιση ενός διευθύνοντος συμβούλου με προϊόντα του αντιπάλου του;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS