ΑρχικήReviewsTOP WiFi extender για να πιάνει το σήμα του WiFi σε όλο...

TOP WiFi extender για να πιάνει το σήμα του WiFi σε όλο το σπίτι

Η εγκατάσταση WiFi στο σπίτι σας είναι σχετικά εύκολη. Συχνά περιλαμβάνει απλώς την τοποθέτηση ενός WiFi router και την ενεργοποίηση του σήματος. Αλλά στην πραγματικότητα η σύνδεση με αυτό το σήμα από κάθε σημείο του σπιτιού σας μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολη. Ακόμα και αν το σπίτι σας δεν είναι μεγάλο, τα παλαιότερα κτίρια μπορεί να έχουν κατασκευαστεί από υλικά που επηρεάζουν το σήμα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τo WiFi extender είναι μια καταπληκτική λύση. Αυτές οι συσκευές συνδέονται με το υπάρχον router σας και στέλνουν αντίστοιχα σήμα σε όλα τα σημεία του σπιτιού. Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλο εύρος τιμών.

wifi extender

D-Link DCH-M225 ($15.00)

Οι χρήστες που ζουν σε ένα μικρό διαμέρισμα θα πρέπει να δοκιμάσουν αυτή τη συσκευή. Η D-Link DCH-M225 είναι από τις καλύτερες συσκευές επέκτασης WiFi για μικρά σπίτια. Διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για την επέκταση της σειράς σας με το AirPlay app του iOS, καθιστώντας εύκολη τη ροή από ένα μέρος του σπιτιού σας στο άλλο.

wifi extender

Rock Space WiFi Extender 2.4 & 5GHz Dual Band WiFi Repeater  ($45.99)

Με το ασύρματο WiFi Extender του Rock που έχει ταχύτητα 300Mbps στα 2.4GHz channels και 867Mbps στα 5GHz, θα έχετε τη δυνατότητα να παίζετε παιχνίδια ή ταινίες χωρίς καμία καθυστέρηση. Είναι ιδανικό για τα περισσότερα διαμερίσματα που έχουν ένα υπνοδωμάτιο.

wifi extender

Netgear AC1200 WiFi Range Extender EX6150 ($87.48)

Η επέκταση του Netgear είναι απλή στην εγκατάσταση και έχει και εξαιρετική ισχύ καθώς είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε μεγάλα διαμερίσματα με πολλά δωμάτια και σε μικρά σπίτια.

wifi extender

TP-Link RE650  ($106.41)

Το TP-Link RE650 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εκτεταμένο Wi-Fi σε σπίτια τεσσάρων έως έξι δωματίων. Προσφέρει 800 Mpbs στα 2.4GHz channels και 1.733Mps στα 5GHz. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο Ethernet work για gaming consoles ή streaming TV 4K. Η ενσωματωμένη εφαρμογή smartphone Tether σας επιτρέπει να ελέγχετε τη συσκευή σας εξ αποστάσεως, εστιάζοντας στον κωδικό πρόσβασης, ελέγχοντας την ισχύ του σήματος ή ακόμη και αφήνοντάς σας να ρυθμίσετε τα γονικά στοιχεία ελέγχου για τα παιδιά σας. Μπορείτε επίσης να δείτε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες ανά πάσα στιγμή.

wifi extender

Nest WiFi Point ($169.00)

Το WiFi Nest Point λειτουργεί μόνο με το Google Netst WiFi ή με το πρωτότυπο Google WiFi. Παρόλα αυτά, εάν χρησιμοποιείτε ήδη αυτά τα συστήματα, το Nest WiFi Point είναι άκρως λειτουργικό. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε ένα Smart Home καθώς είναι ιδανικό για πολύ μεγάλα σπίτια.

wifi extender

Plume Superpods  ($760)

Το Plume Superpods είναι κατάλληλο για επαγγελματικά γραφεία που επιθυμούν να επεκτείνουν την ισχύ του WiFi τους. Αυτό το WiFi extender είναι compact και παρέχει ένα δίκτυο AC3000 Gigabit WiFi. Επίσης, περιλαμβάνει ένα ειδικό σύστημα ασφαλείας AI που προστατεύει συσκευές στο δίκτυό σας από κακόβουλο λογισμικό, ransomware, phishing και άλλα. Το Superpod Plume παρέχει κάλυψη για ένα σπίτι τριών έως τεσσάρων υπνοδωματίων.

wifi extender

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS