ΑρχικήReviewsNest WiFi: Μία νέα, όμορφη συσκευή για Internet στο σπίτι

Nest WiFi: Μία νέα, όμορφη συσκευή για Internet στο σπίτι

Το Nest WiFi είναι μία νέα συσκευή της Google που σχεδιάστηκε να λειτουργεί σε κάθε σπίτι. Κατασκευάστηκε να είναι ακόμα καλύτερη από το πρωτότυπο μοντέλο, με ένα ισχυρό router και ένα WiFi point που προσφέρει Google Assistant.

nest wifiL7 routers,

Το σύστημα Nest WiFi είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστές συσκευές: Το router Nest WiFi συνδέεται απευθείας στο modem σας και αποτελεί τη βάση για ένα ισχυρό οικιακό δίκτυο.

Το Nest WiFi είναι πιο ισχυρό από το Google WiFi, παρέχοντας έως και δύο φορές μεγαλύτερη ταχύτητα και μέχρι και 25% καλύτερη κάλυψη. Ένα two pack μπορεί να προσφέρει κάλυψη για ένα σπίτι 1160 μέτρα. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα points αργότερα και να είστε καλυμμένοι. Και αν έχετε ήδη ένα δίκτυο Google WiFi, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το Nest WiFi σε αυτό για πρόσθετη κάλυψη.

Η εγκατάσταση του Nest WiFi είναι εύκολη. Κατεβάστε τη και ανοίξτε την εφαρμογή Google Home, η οποία θα σας καθοδηγήσει μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να διαχειριστείτε το δίκτυό σας στην εφαρμογή μαζί με τις άλλες υποστηριζόμενες συνδεδεμένες συσκευές σας.

nest wifi

Η εφαρμογή διευκολύνει την κοινή χρήση του κωδικού πρόσβασης WiFi με τους επισκέπτες, δίνει προτεραιότητα στις συσκευές, ελέγχει την ταχύτητα του δικτύου σας, δημιουργεί ένα δίκτυο επισκεπτών και αλλάζει τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε, επίσης, να διαχειριστείτε πολλά σπίτια μέσα στην εφαρμογή.

Επίσης, με τις λειτουργίες Family WiFi στην εφαρμογή Home Google, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τις συσκευές των παιδιών σας σε ένα πρόγραμμα WiFi, να θέσετε σε παύση το WiFi στις συσκευές τους ανά πάσα στιγμή και να αποκλείσετε το περιεχόμενο των ενηλίκων.

Το Nest WiFi point διαθέτει ηχείο με το Google Assistant, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τις ίδιες δυνατότητες με το Nest Mini. Είναι πραγματικά δύο συσκευές σε μία.

Επιπλέον, πολλά routers είναι άσχημα και συνήθως καταλήγουν κρυμμένα σε ένα ντουλάπι. Το Nest WiFi έχει ένα όμορφο σχέδιο με απαλές, στρογγυλεμένες άκρες και διακριτικό φωτισμό και βγαίνει σε τρία χρώματα, Snow, Sand και Mist, ώστε να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Η συσκευή κατασκευάζεται με βιώσιμα υλικά. Το περίβλημα του router κατασκευάζεται από 45% ανακυκλωμένο πλαστικό και το περίβλημα του point κατασκευάζεται από 40% ανακυκλωμένο πλαστικό.

nest wifi

Επίσης, το σύστημα κατασκευάστηκε για να δώσει τα θεμέλια για τις μελλοντικές έξυπνες οικιακές συσκευές. Έχει τοπική συνδεσιμότητα στο σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο σύστημα χωρίς να χρειάζονται hub.

Τέλος, το Nest WiFi θα είναι διαθέσιμο σε οκτώ παγκόσμιες αγορές το 2019. Στις ΗΠΑ, θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου. Εναλλακτικά μπορείτε να το βρείτε στο Google Store, στο Target, στο Best Buy και σε άλλους λιανοπωλητές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS