ΑρχικήsecurityΤΟΠ 10 επεκτάσεις ασφαλείας για το Google Chrome

ΤΟΠ 10 επεκτάσεις ασφαλείας για το Google Chrome

επεκτάσεις Η Google κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στους χρήστες της. Το Google Chrome είναι ένας από τους πιο ασφαλείς browsers. Ωστόσο, αν κάποιος θέλει ακόμα περισσότερη προστασία ενάντια στις αυξανόμενες απειλές του κυβερνοχώρου, μπορεί να εγκαταστήσει τις ακόλουθες επεκτάσεις ασφαλείας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

επεκτάσεις

Πρόκειται για μια υπηρεσία VPN, που έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνεται απευθείας στον browser, με πάνω από 30 τοποθεσίες server σε όλο τον κόσμο.

Η επέκταση BLUR είναι ουσιαστικά ένας password manager, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προστατεύει τις πληρωμές σας. Επιπλέον, ενισχύει το απόρρητο και εμποδίζει την παρακολούθηση των χρηστών από τρίτους.

Πρόκειται για ένα πολύ απλό, εύκολο στη χρήση plugin που εξυπηρετεί τρεις σημαντικές διαδικασίες. Εμποδίζει τις διαφημίσεις, κάτι που οι περισσότεροι χρήστες θέλουν, προστατεύει το απόρρητο και επιταχύνει την περιήγηση στο Διαδίκτυο.

επεκτάσεις

Το CLICK & CLEAN είναι μια από τις επεκτάσεις που επιτρέπουν τη σάρωση του συστήματος για κακόβουλα λογισμικά, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν όλα τα δεδομένα περιήγησής τους με μερικά μόνο κλικ.

Το HTTPS Everywhere είναι μια ιδιαίτερη επέκταση, η οποία έχει τη δυνατότητα να αλλάζει την μη ασφαλή «http» έκδοση των sites και να μεταφέρει τους χρήστες στην ασφαλή “https” έκδοση. Η επέκταση αυτή δημιουργήθηκε από τις EFF και Project Tor.

επεκτάσεις

Είναι μια από τις πιο καλές επεκτάσεις για τους χρήστες που είναι αναγκασμένοι να ανοίγουν συχνά attachments σε emails. Όπως γνωρίζουμε, τα attachments μπορεί να έχουν κακόβουλο περιεχόμενο και να μολύνουν τους υπολογιστές μας. Αυτή η επέκταση έχει δημιουργηθεί για  να προστατεύει τους χρήστες από τις phishing επιθέσεις.

Το UMATRIX είναι ένα firewall που προστατεύει την ιδιωτική ζωή των χρηστών, χάρη στα διάφορα εργαλεία που διαθέτει. Δείχνει στους χρήστες πού μπορούν να συνδεθούν, τι δεδομένα μπορούν να κατεβάσουν και τι ενέργειες επιτρέπεται να εκτελέσουν.

επεκτάσεις

Το AdBlock είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεκτάσεις για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Έχει πάνω από 200 εκατομμύρια λήψεις σε όλο τον κόσμο. Η επέκταση δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν τι είδους διαφημίσεις θέλουν να μπλοκάρουν και ποιες θέλουν να βλέπουν. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν τον αποκλεισμό όλων των διαφημίσεων από προεπιλογή.

Η επέκταση Windows Defender της Microsoft έχει σχεδιαστεί για την προστασία του υπολογιστή, του Mac ή του Chromebook από διάφορες απειλές. Για παράδειγμα, εμποδίζει τα phishing emails και τα sites που εξαπατούν τους χρήστες και τους κάνουν να κατεβάσουν κακόβουλο λογισμικό.

Πρόκειται για έναν password manager με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να χρειάζεται ένα premium account.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS