ΑρχικήsecurityDownload Firefox Private Network: Δοκιμάστε το "VPN" της Mozilla

Download Firefox Private Network: Δοκιμάστε το “VPN” της Mozilla

Download Firefox Private Network: Το Firefox Private Network είναι ένα νέο virtual private network tool που εισήγαγε ο Firefox στο Beta. Αναμένεται σύντομα η ενσωμάτωση του ιδιωτικού δικτύου του Firefox στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της εταιρείας, παρέχοντας μια απεριόριστη εμπειρία περιήγησης, βολική αλλά ασφαλής για τους χρήστες.

Σημείωση: Προς το παρόν, το ιδιωτικό δίκτυο του Firefox υποστηρίζεται μόνο για χρήστες στις Η.Π.Α.

Firefox Private Network

Firefox Private Netwοrk – Εικονική υπηρεσία VPN για τον Firefox

Προστασία χρηστών από το κρυφό κόστος της δωρεάν χρήσης WiFi.

Η σύνδεση WiFi είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους τους χρήστες, αλλά επίσης σημαίνει ότι ανοίγει την πόρτα … στους hackers. Το Firefox Private Network είναι μια επέκταση για τους χρήστες PC, βοηθώντας στην προστασία της σύνδεσης όποτε χρησιμοποιείτε τον Firefox. Αν είστε κάτοικοι της Αμερικής, μπορείτε να εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή του Firefox Private Network Beta.

Κρυπτογράφηση του προγράμματος περιήγησης από υπηρεσίες υποκλοπής

Το ιδιωτικό δίκτυο από τον Firefox θα κρυπτογραφεί τη διεύθυνση ιστού που επισκέπτεστε. Αποτρέπει τις υπηρεσίες παρακολούθησης σε δημόσια δίκτυα WiFi, ώστε να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητά σας.

Download

Περιορισμός ιστοτόπων και καναλιών διαφήμισης που εκμεταλλεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα κανάλια διαφήμισης συχνά παρακολουθούν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα με βάση την τοποθεσία σας. Το Ιδιωτικό Δίκτυο του Firefox θα εμποδίσει τους ιστότοπους και τα κανάλια διαφήμισης να εντοπίσουν την τοποθεσία σας. Έτσι, δεν θα μπορούν να υποκλέπτουν πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας και τα ενδιαφέροντα σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Firefox Private Netwοrk:

Ξεκινήστε προσθέτοντας το Firefox Private Netwοrk add-on στον Firefox και συνδεθείτε στον προσωπικό σας Firefox λογαριασμό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox ως συνήθως. Οι ηλεκτρονικές σας δραστηριότητες θα κρυπτογραφηθούν και θα αποσταλούν μέσω μιας proxy υπηρεσίας που παρέχεται από την Cloudflare.

Δυστυχώς, προς το παρόν οι κάτοικοι της Ελλάδας δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την beta δυνατότητα αλλά η Mozilla έχει υποσχεθεί την παγκόσμια επίσημη κυκλοφορία τους προσεχείς μήνες.

Download εδώ!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS